20 jaar Ketnet gevierd met feest in Plopsaland De Panne

— Gepubliceerd op 03/12/2017 om 19:19 —

Ketnet bouwde dit weekend een feestje in Plopsaland De Panne ter ere van het 20-jarig bestaan van de zender. Acteurs uit oude en nieuwe Ketnet-programma’s kwamen meevieren!

Na de 20e verjaardag van Kabouter Plop die de afgelopen weken gevierd werd in Plopsaland De Panne, stond het park dit weekend in het teken van een andere jarige. Ook kinderzender Ketnet heeft reden tot feesten, want vrijdag was het exact 20 jaar geleden dat de zender voor het eerst te bekijken was.

Om die verjaardag te vieren, waren er deze week al twee van de vier geplande Throwback Thursday-concerten in het Sportpaleis. Daarna ging het feest verder in Plopsaland De Panne, waar je tijdens het 20 jaar Ketnet feestweekend acteurs uit verschillende Ketnet-programma’s van vroeger en nu kon ontmoeten.

Lees ook: 20 jaar Ketnet brengt oude en nieuwe gezichten naar Plopsaland

Sieg en Nico van Helden en Nico Sturm van Sturmtroopers, maar ook Femke, Os, Paula en Stef uit Galaxy Park kwamen langs en gingen met de Ketnetters op de foto. Daarnaast kon je ook goochelen samen met de acteurs van het nieuwe programma Trix. Voor het eerst kon ook Olly Wannabe ‘zijn’ fans ontmoeten. Het populaire Ketnet-aapje deed dat samen met de huidige generatie Ketnet-wrappers.

Wie dat wou, kon op de Schaatspiste – die dit jaar al extra vroeg opende – z’n schaatskunsten laten zien aan de Helden en Ketnet-wrappers. Ook zij trokken hun schaatsen aan om samen met de bezoekers enkele rondjes te maken op de piste.

Het feest werd afgesloten met een optreden van de KetnetBand, die voor de gelegenheid een aangepaste set nummers brachten. Zo passeerden nummers van Samson&Gert, maar bijvoorbeeld ook Vrije val van Spring.

Nieuw in het park

Kermisplein

Foto's en video

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Rosanne van Esch genomineerd voor Mooi Mens-verkiezing

14 oktober 2013

Ketnet en Plopsaland organiseren Ketnet Freezzz

29 augustus 2007

Veel nieuwtjes op de Plopsa Fanday

4 oktober 2012

Mayaland Indoor opnieuw geopend tijdens wintermaanden

7 december 2017

Openingstijden Plopsa-parken in 2018 nu beschikbaar

6 december 2017

Plopsa bij laatste 2 kandidaten voor waterpark in Wallonië

28 november 2017

UitgelichtVier Kerstmis in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Theater
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Plopsaland

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne