2Empress brengt festivalsfeer naar Plopsaland De Panne

— Gepubliceerd op 13/08/2017 om 10:02 —

Voor de derde keer deze zomer bracht dj-duo 2Empress ook zaterdag weer verrassende muziek mee naar Plopsaland De Panne. Tijdens de Festival Summernights ontdek je het park op een speciale manier!

Optredens, muziek, attracties en sfeer zijn al enkele jaren de ingrediënten van de zomernocturnes in Plopsaland De Panne. Op zeven zaterdagavonden in juli en augustus krijgen de bezoekers van het park een ander thema voorgeschoteld. Afgelopen zaterdag was dat een Festival Summernight met onder andere 2Empress.

Nadat het bekende dj-duo hun knallende beats al lieten horen op onder andere Tomorrowland, is deze zomer Plopsaland De Panne aan de beurt. Abonnementhouders kregen daarvan al een voorproefje tijdens De Nacht van de Abonnees begin juli.

In de vooravond wordt het publiek op het Dorpsplein opgewarmd met een set door DJ Zina, voor wie de podia in Plopsaland niet nieuw zijn. Naar goede gewoonte is een – uiteraard ook muzikaal – vuurwerk de afsluiter van de nocturnes.

Volgend weekend staat er in Plopsaland De Panne een Musicalia Night op het programma. De eerstvolgende Festival Summernight vindt plaats op zaterdag 26 augustus en is meteen ook de laatste nocturne van de zomer.

Foto's

Plopsaland De PanneEvenementenVerslag

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne pakt uit met interactieve smartphone applicatie

24 juli 2013

Plopsaland De Panne nog op zoek naar studenten en seizoensmedewerkers

21 maart 2017

Een zonnige dag in Plopsaland De Panne

5 augustus 2012

Majaland Kownaty: stand van zaken vanop de werf

17 augustus 2017

Plopsa brengt folder uit voor Camping Ter Hoeve

14 augustus 2017

Plopsaland reageert op verhaal van gehandicapte bezoeker

3 augustus 2017