62.000 bezoekers voor Plopsa-parken tijdens Hemelvaartweekend

— Gepubliceerd op 18/05/2015 om 16:16 —

Afgelopen weekend vonden maar liefst 49% meer bezoekers hun weg naar één van de Belgische Plopsa-parken ten opzichte van het Hemelvaartweekend vorig jaar.

Dit weekend genoten meer dan 62.000 bezoekers van een dagje plezier in één van de Belgische Plopsa-parken. Plopsa Indoor Hasselt deed het uitermate goed met een stijging van 52,5% in vergelijking met vorig jaar.

Carmine Frisenda, Operations Coördinator Plopsa Indoor Hasselt:
Tijdens een verlengd weekend maken mensen sneller de tijd vrij voor een leuk dagje uit. Daarnaast hebben we dit mooie percentage mede te danken aan de slechte weersvoorspellingen.


de acteurs gingen samen met bezoekers op de attracties (foto: Plopsa)

Desondanks kon eveneens Plopsaland De Panne een stijgend bezoekerspercentage van 25% noteren. Het park kreeg tijdens het verlengde weekend bezoek van Prinsessia, Ghost Rockers en het ROX-team. Tijdens de Ketnet Fandagen was er als afsluiter een optreden van de KetnetBand.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa:
Ook bij slechter weer vindt men de weg naar onze parken. Plopsaland De Panne evolueert steeds meer naar een all-weather bestemming. Zo kunnen onze bezoekers steeds terecht in de indoorzone Mayaland. Daarnaast is er ook nog het overdekte Plopsa Theater waar men meermaals per dag kan genieten van een spectaculaire liveshow.

Ook de andere Plopsa-parken scoorden uitermate goed tijdens het Hemelvaartweekend: 8.500 mensen namen een duik in het gethematiseerde waterpark Plopsaqua De Panne en in Plopsa Coo ontving men 28% meer bezoekers in vergelijking met vorig jaar.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsa Coo ondergaat grootse veranderingen

8 november 2006

Plopsa-parken beleven uitstekende juli-maand

1 augustus 2013

Eerste keer Halloween in Plopsa Coo

31 oktober 2015

Data voor 3 Proximus-klantendagen in Plopsa-parken bekend

15 januari 2018

Plopsaland De Panne plant nieuwe grote attractie in 2020

9 januari 2018

Picknickzone vervangt De Vleermuis in Plopsaland De Panne

9 januari 2018