Data voor 3 Proximus-klantendagen in Plopsa-parken bekend

— Gepubliceerd op 15/01/2018 om 20:08 —

Klanten van Proximus kunnen dit jaar drie keer terecht in de Plopsa-parken voor een exclusieve klantendag. De telecomoperator werkt sinds dit jaar samen met Plopsa en Studio 100.

Studio 100 versterkt dit jaar haar samenwerking met Proximus, onder andere door de verhuis van Studio 100 TV, dat tot voor kort enkel via Telenet te bekijken was. Door de deal zullen Proximus-klanten in 2018 nu ook drie keer voordelig naar de Plopsa-parken kunnen gaan. De eerste klantendag vindt plaats op zaterdag 31 maart in Plopsaland De Panne.

Op die eerste dag van de paasvakantie is Plopsaland exclusief voorbehouden voor klanten van Proximus. Bovendien genieten zij van voordelige toegangsprijzen: 15 euro in plaats van 36,50 voor bezoekers vanaf 1 meter. Kinderen tot 1 meter betalen 5 euro en geen 10,99. Voor die prijs mag je ook gratis parkeren bij Plopsaland De Panne en hoef je dus geen parkeerticket van 10 euro te kopen. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Daarnaast is er de mogelijkheid om die dag ook een bezoek te brengen aan Plopsaqua De Panne, het waterpark vlak naast Plopsaland. Een Plopsaqua-ticket zal op 31 maart slechts 5 euro kosten voor klanten van Proximus.

Lees ook: Studio 100-deal met Proximus brengt ook veranderingen bij Plopsa

De klantendag in Plopsaland De Panne is slechts een begin. Op zondag 24 juni kunnen Proximus-klanten voordelig naar Plopsa Coo. Plopsa Indoor Hasselt opent op zondag 25 november exclusief de deuren voor klanten van de telecomoperator. Voor deze dagen zijn momenteel nog geen tickets beschikbaar.

Naast de klantendagen zorgt de nieuwe samenwerking tussen Plopsa en Proximus ook voor andere wijzigingen in de parken. Zo komen er enkele ‘belevingszones’ waar je onder andere je smartphone zal kunnen opladen. De gratis wifi zal vanaf dit jaar door Proximus verzorgd worden.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Wat mag je in 2010 verwachten in de parken?

5 september 2009

Succesvolle paasvakantie voor de Plopsa-parken

13 april 2013

62.000 bezoekers voor Plopsa-parken tijdens Hemelvaartweekend

18 mei 2015

Plannen voor Plopsaqua Hannuit-Landen officieel voorgesteld

9 februari 2018

Carnaval centraal tijdens krokusvakantie in Plopsa-parken

7 februari 2018

Plopsaqua organiseert wedstrijd: om ter snelst van waterglijbaan glijden

2 februari 2018