Een zonnige dag in Plopsaland De Panne

— Gepubliceerd op 05/08/2012 om 14:28 —

Gisteren, 4 augustus, vonden de nocturnes met Piet Piraat en Berend Brokkenpap plaats in Plopsaland De Panne. Wij waren aanwezig en merkten enkele nieuwigheden.

Nog voor je het park binnenkomt, merkten we dat er nieuwe vlaggen hingen aan de ingang.  Ook nieuw sinds het begin van het pretparkseizoen, is dat er ook buiten het park een parkplan staat. Het parkplan hangt tussen twee schermen met de showtijden in een houten constructie. Sinds enkele weken zijn er ook enkele nieuwe soft-ijs kramen te vinden in de Plop-, Kasteel- en Wizzy en Woppy-zone.

In de Kasteelzone zijn de afgelopen week nieuwe panelen bevestigd aan de palen. In ‘Het verkeerspark’ is het tankstation veranderd van thema. Het dak ervan draagt geen reclame meer voor Q8, maar er zijn nu borden van ‘Mega petrol’ aan bevestigd.

Sinds gisteren zijn ook de bordeaux-kleurige waterfietsen vervangen door zwanen. Nog nieuw sinds het begin april zijn de reclamebanners die aan de bogen over de paden hangen. Ook aan het hekje aan de uitgang van de ‘Rollerskater’ is gedacht. Op het hekje hangt sinds vorige maand een rode verfspat.

In ‘Mayaland’ troffen we een kapotte bloem aan. De bloem ligt op de eerste verdieping en kan je spotten in ‘Het spinnenweb’. De achtbanen ‘Anubis The Ride’ en ‘De draak’ waren gisteren voor korte tijd niet operationeel, wegens een technisch defect. Tegen de avond konden de bezoekers weer op de attractie.

In de toiletten op het Dorsplein zijn aan de deuren affiches te zien van de ‘K3-weekends’. In de Plopsa-winkel zijn er ook nieuwe t-shirts en mokken van Plopsa te vinden. Verder zijn er nu ook boeken van de kookzender ‘Njam!’ te koop. De ‘Plopsa outlet’-shop heeft nieuwe lampen gekregen. De lampen hangen op gelijk hoogte van het herkenningsbord van de winkel.

Foto’s

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Mega Mindy Boevendagen terug in Plopsaland De Panne

17 september 2014

Opening Heidi The Ride uitgesteld naar Pasen 2017

28 juli 2016

Foto-update vanuit Plopsaland De Panne (28 september 2013)

28 september 2013

Plannen voor Plopsaqua Hannuit-Landen officieel voorgesteld

9 februari 2018

Carnaval centraal tijdens krokusvakantie in Plopsa-parken

7 februari 2018

Plopsaqua organiseert wedstrijd: om ter snelst van waterglijbaan glijden

2 februari 2018