Eerste concepttekeningen Holiday Park Kownaty vrijgegeven

— Gepubliceerd op 16/09/2016 om 21:32 —

In 2017 opent Holiday Park Kownaty, het Poolse Plopsa-pretpark, de deuren. Het indoorpark krijgt verschillende themagebieden, waarvan de eerste concepttekeningen nu vrijgegeven zijn.

Op de eerste concept arts zien we duidelijke gelijkenissen met de bestaande Plopsa Indoor-parken in Hasselt en Coevorden. Het Dorpsplein, waar je het park betreedt, zal gethematiseerd naar een Zwitsers bergdorpje. De buitenkant van waar zich vermoedelijk de winkel zal bevinden, is vormgegeven als berghutten.

Er zijn twee verschillende versies van een concept voor de eye-catcher op het Dorpsplein: ofwel een carrousel waarin je kan plaatsnemen op de rug van een rendier of een van de andere dieren, ofwel een zogenaamde Farm Themed Caroussel van de Nederlandse bouwer Wooddesign.

Naast de Heidi-zone vind je het vikingdorp van Wickie de Viking, met de alom bekende Wickie Coaster. De Woeste Zee krijgt geen piratenboot, maar een heus vikingschip. De Vuurtoren zal vormgegeven worden als een vikingtotem zoals je die ook vindt voor de ingang van De Grote Golf in Plopsaland De Panne.

Op één van de concepten zijn nog enkele andere attracties te zien: een variant op De Eendjes, een kopie van De Vliegende Fietsen zoals je die in het Duitse Holiday Park kan vinden (met vlinders in plaats van fietsen).

Als alles volgens plan verloopt, opent Holiday Park Kownaty eind 2017 voor het publiek. In latere fases komt er ook een hotel, een sportpark, bungalowpark en uitgaansgebied.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Werken dakconstructie Majaland Kownaty begonnen

25 januari 2017

Poolse versie van Mayaland moet openen in 2017

18 juli 2016

Majaland Kownaty krijgt ook Bumba-attracties

24 april 2017

Plopsa-luchtballonvluchten vanaf nu beschikbaar voor iedereen

19 oktober 2017

Nieuwe Fright Nights in Holiday Park zijn een succes

17 oktober 2017

Mega Mindy voor de eerste keer in Plopsaland tijdens Halloween

14 oktober 2017

UitgelichtHalloween in de Plopsa-parken
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Mega Mindy Halloween

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne

Halloween met Piet Piraat

Plopsaland De Panne