Familie-acteurs onthullen Walk of Fame-ster in Plopsaland De Panne

— Gepubliceerd op 20/11/2016 om 18:38 —

Plopsaland De Panne ontving vandaag heel wat Familie-fans voor een speciaal evenement ten voordele van Rode Neuzen Dag. Ook de acteurs uit de VTM-soap waren aanwezig en onthulden hun ster op de Walk of Fame.

Vandaag zakte een deel van de cast van Familie en honderden fans af naar Plopsaland De Panne voor het evenement ‘Op de koffie met Familie’. Samen genoten ze van een dagje in het park en een versnapering in het Plopsa Theater. Met het evenement werd geld ingezameld voor Rode Neuzen Dag, de benefietactie georganiseerd door VTM, Qmusic en Belfius. Zij roepen heel Vlaanderen op om geld in te zamelen voor een meer laagdrempelige opvang van jongeren met psychische problemen.

Bezoekers met een exclusief ticket konden vanaf 16u genieten van koffie, versnaperingen en fotomomenten met hun favoriete Familie-acteurs. Annie Geeraerts (Anna), Ray Verhaeghe (Albert), Jef De Smedt (Jan), Sandrine André (Veronique), Kürt Rogiers (Lars), Jo Hens (Niko), Jan Van Den Bosch (Zjef), Margot Hallemans (Hannah) en Braam Verreth (Simon) waren van de partij om hun fans in de watten te leggen.

Vlak voor de deuren van het Plopsa Theater voor de Familie-fans openden, onthulde de aanwezige cast een nieuwe ster op de Walk of Fame op het Dorpsplein. De 15e ster is dus voor de VTM-soap Familie, die dit jaar z’n 25-jarig bestaan viert.

Jef De Smedt (Jan Van den Bossche):
Wat een ervaring! Ik vind het een hele eer om in het bijzijn van deze geweldige cast een ster te mogen onthullen. Een fantastische bekroning voor iedereen, ook voor zij die achter de schermen meewerken!

Vanaf volgend weekend kan iedereen met een geldig ticket voor Plopsaland De Panne de ster komen bezichtigen. Je vindt ze op het Dorpsplein voor het Plopsa Theater, vlak naast Plopsaqua.

Bron: Persbericht Plopsa

Foto

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Bandits en Niels Destadsbader veroveren Plopsa-theater

15 september 2014

Samson en Gert Kerstshow 2013 binnenkort op DVD

27 oktober 2014

Grote namen op Kustschlagerfestival in Plopsa Theater

26 augustus 2015

Mayaland Indoor opnieuw geopend tijdens wintermaanden

7 december 2017

Openingstijden Plopsa-parken in 2018 nu beschikbaar

6 december 2017

20 jaar Ketnet gevierd met feest in Plopsaland De Panne

3 december 2017

UitgelichtVier Kerstmis in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Theater
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Plopsaland

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne