Gezin kampeert in Plopsaland De Panne voor het goede doel

— Gepubliceerd op 27/09/2015 om 13:16 —

Een Nederlands gezin mocht afgelopen nacht overnachten in Plopsaland De Panne. Plopsa organiseerde in samenwerking met Vakantieveilingen.be een unieke veiling, waarvan de opbrengst integraal naar Make-A-Wish ging.

De Ploptuin in Plopsaland De Panne was afgelopen nacht de slaapplaats van een Nederlands gezin. Het gezinnetje, afkomstig uit Aalten in het oosten van Nederland, kreeg gisteren de unieke kans om hun caravan midden in het park tussen de vele attracties te plaatsen en erin te overnachten. Zoals het een echt sprookjesachtige verblijfplaats betaamt, mocht een ontbijt met de Plopsa-figuren niet ontbreken. Bovendien mocht het voltallige gezin twee dagen lang genieten van alle attracties en shows in het park.

Plopsa organiseerde deze unieke veiling in samenwerking met het online veilingplatform Vakantieveilingen.be. In afwachting van de opening van het Plopsa Hotel, konden liefhebbers reeds kans maken op een overnachting in Plopsaland De Panne.

Suzan Roosendaal, moeder:
Toen mijn oog op deze unieke veiling viel, wou ik er meteen voor gaan! We waren dan ook heel erg blij toen we na afloop de hoogste bieders bleken te zijn. Op deze manier schenk ik mijn twee zoontjes een onvergetelijke ervaring én dragen we een mooi steentje bij aan het goede doel.

De opbrengst van de veiling gaat integraal naar Make-A-Wish, de stichting die al meer dan 25 jaar de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa:
We krijgen regelmatig bijzondere aanvragen of wensen toegestuurd. Hieruit blijkt dat het de droom van vele kinderen is om een keer te overnachten in een Plopsa-park. Door de veiling van dit arrangement kunnen we de droom van enkele kindjes waarmaken. Niet alleen van diegene die in Plopsaland De Panne hebben overnacht, maar onrechtstreeks ook van de kinderen die voor een wensvervulling in aanmerking komen.

Plopsaland De PannePersbericht

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Openingsuren tijdens de eindejaarsperiode

13 december 2012

Aziatisch pop-uprestaurant tijdens kerstvakantie in Plopsaland De Panne

4 december 2013

Jacky Lafon bekroond met ster op Walk of Fame

29 januari 2017

Majaland Kownaty: stand van zaken vanop de werf

17 augustus 2017

Plopsa brengt folder uit voor Camping Ter Hoeve

14 augustus 2017

2Empress brengt festivalsfeer naar Plopsaland De Panne

13 augustus 2017