Gezin kampeert in Plopsaland De Panne voor het goede doel

— Gepubliceerd op 27/09/2015 om 13:16 —

Een Nederlands gezin mocht afgelopen nacht overnachten in Plopsaland De Panne. Plopsa organiseerde in samenwerking met Vakantieveilingen.be een unieke veiling, waarvan de opbrengst integraal naar Make-A-Wish ging.

De Ploptuin in Plopsaland De Panne was afgelopen nacht de slaapplaats van een Nederlands gezin. Het gezinnetje, afkomstig uit Aalten in het oosten van Nederland, kreeg gisteren de unieke kans om hun caravan midden in het park tussen de vele attracties te plaatsen en erin te overnachten. Zoals het een echt sprookjesachtige verblijfplaats betaamt, mocht een ontbijt met de Plopsa-figuren niet ontbreken. Bovendien mocht het voltallige gezin twee dagen lang genieten van alle attracties en shows in het park.

Plopsa organiseerde deze unieke veiling in samenwerking met het online veilingplatform Vakantieveilingen.be. In afwachting van de opening van het Plopsa Hotel, konden liefhebbers reeds kans maken op een overnachting in Plopsaland De Panne.

Suzan Roosendaal, moeder:
Toen mijn oog op deze unieke veiling viel, wou ik er meteen voor gaan! We waren dan ook heel erg blij toen we na afloop de hoogste bieders bleken te zijn. Op deze manier schenk ik mijn twee zoontjes een onvergetelijke ervaring én dragen we een mooi steentje bij aan het goede doel.

De opbrengst van de veiling gaat integraal naar Make-A-Wish, de stichting die al meer dan 25 jaar de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa:
We krijgen regelmatig bijzondere aanvragen of wensen toegestuurd. Hieruit blijkt dat het de droom van vele kinderen is om een keer te overnachten in een Plopsa-park. Door de veiling van dit arrangement kunnen we de droom van enkele kindjes waarmaken. Niet alleen van diegene die in Plopsaland De Panne hebben overnacht, maar onrechtstreeks ook van de kinderen die voor een wensvervulling in aanmerking komen.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Een drukke verjaardag voor Kabouter Plop

15 september 2012

Oma Plopsa uitgebreid gevierd in Plopsaland De Panne

11 augustus 2014

Opening Heidi The Ride uitgesteld naar Pasen 2017

28 juli 2016

Data voor 3 Proximus-klantendagen in Plopsa-parken bekend

15 januari 2018

Plopsaland De Panne plant nieuwe grote attractie in 2020

9 januari 2018

Picknickzone vervangt De Vleermuis in Plopsaland De Panne

9 januari 2018