Heidi The Ride haalt eerste internationale award binnen

— Gepubliceerd op 27/09/2017 om 19:36 —

Plopsa heeft bij de uitreiking van de European Star Awards vijf prijzen in ontvangst mogen nemen. Eén daarvan is voor de nieuwe achtbaan Heidi The Ride in Plopsaland De Panne.

Heidi The Ride viel in de prijzen in de categorie Beste nieuwe achtbaan van Europa. Daar eindigde de baan op plaats 7. Het is de eerste award voor de begin dit jaar geopende houten achtbaan van Plopsaland De Panne.

In de categorie Beste familiepark ging de zevende plaats naar Plopsaland De Panne. Plopsaqua, het waterpark van Plopsaland, staat voor het eerst in de top 10 van Europa’s beste waterparken. Holiday Park mag zich dan weer het vijfde beste themapark met minder dan 1 miljoen bezoekers noemen.

De Grote Golf, de disk’o coaster van Plopsaland De Panne, eindigde op een 9e plaats bij de Beste familie-attracties. Opvallend is dat Expedition GeForce niet in de top 10 van Beste stalen achtbanen van Europa staat. Eerder deze maand haalde de mega coaster van Holiday Park nog de hoogste plaats in dezelfde categorie bij Amerikaanse awards.

De European Star Awards – een intitiatief van een Duits pretparkmagazine – werden al voor de zesde keer uitgereikt. Dat gebeurde afgelopen maandagavond tijdens een awardshow op de Euro Attractions Show in Berlijn. De rangschikking wordt bepaald op basis van de mening van pretparkexperts uit Europa.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Expedition GeForce in top 5 beste achtbanen ter wereld

10 september 2017

Classic van 10.000 Luchtballonnen te horen in Plopsa-parken

4 februari 2016

Plopsa wil bod doen op ‘Air Force One’

15 mei 2013

Mayaland Indoor opnieuw geopend tijdens wintermaanden

7 december 2017

Openingstijden Plopsa-parken in 2018 nu beschikbaar

6 december 2017

20 jaar Ketnet gevierd met feest in Plopsaland De Panne

3 december 2017

UitgelichtVier Kerstmis in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Theater
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Plopsaland

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne