Holiday Park maakt zich klaar voor een topseizoen!

— Gepubliceerd op 13/03/2014 om 18:26 —

Holiday Park wordt klaargestoomd voor een topseizoen! Een nieuwe achtbaan, een vernieuwde zone en heel wat shows en evenementen: dat kan je dit jaar verwachten in het Duitsa Plopsa-park!

Op 12 april gaan van de poorten van Holiday Park voor het eerst dit jaar weer open voor het publiek. Het park presenteert dan zijn nieuwe aanwinst voor dit jaar: de voor Europa unieke achtbaan Sky Scream. Maar verder heeft het park ook nog een andere nieuwigheid: de boomstamattractie Wickie-splash. Daarnast zijn er ook nog heel wat evenementen en shows!

Sky Scream
Holiday Park opent dit jaar een gloednieuwe achtbaan! Sky Scream is een achtbaan die je maar op één plaats in Europa kan vinden: in Holiday Park! Plopsa investeerde deze winter maarliefst 8 miljoen euro in deze nieuwe aanwinst voor het park. De achtbaan werd gebouwd door het Amerikaanse Premier Rides en zal zo’n 55 meter hoog zijn en 100km/h gaan.

Vlak voor de ingang van de attractie zal er nog een gezellig pleintje gebouwd worden. Op het pleintje komt onder andere een nieuw horecapunt. De afwerking van de themazone rond de attractie zal in verschillende fases gebeuren. De eerste fase, de achtbaan, zal op 12 april afgerond zijn, de tweede bouwfase deze zomer.

Wickie-splash
Nadat Wickie de viking vorige zomer aankwam in Plopsaland De Panne, zette hij deze winter koers richting Holiday Park. De boomstamattractie Teufelsfässer werd er omgetoverd tot een heuse vikingattractie. De gebouwtjes van de attractie kregen een heuse vikingstijl in verschillende kleuren. De boomstamattractie zal de naam Wickie-splash krijgen.


de Wickie-splash

Shows en evenementen
De show- en evenementenkalender van het park puilt dit jaar weer uit! De populaire evenementen van het voorbije jaar, de Summernights en Rocking Halloween, zullen ook dit jaar weer plaatsvinden in het park. Verder zijn er ook nog evenementen met de figuren van Studio 100 en bekende Duitse televisiesterren.

Holiday Park is vanaf 12 tot 27 april dagelijks geopend. In mei en juni is het park enkel tijdens de weekends en verlofdagen open. Tijdens de zomervakantie is het park opnieuw dagelijks open. Een volledig overzicht van de openingstijden van Holiday Park vind je hier.

De beste kortingen voor Holiday Park

Gerelateerd nieuws

Bounty Tower in Holiday Park verkocht

14 oktober 2014

Holiday Park-achtbaan wordt opgebouwd in Eifelpark

12 maart 2017

Wickie de Viking verovert Holiday Park

8 september 2015

Mayaland Indoor opnieuw geopend tijdens wintermaanden

7 december 2017

Openingstijden Plopsa-parken in 2018 nu beschikbaar

6 december 2017

20 jaar Ketnet gevierd met feest in Plopsaland De Panne

3 december 2017

UitgelichtVier Kerstmis in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Theater
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Plopsaland

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne