Holiday Park neemt gloednieuwe reclamespot op

— Gepubliceerd op 22/06/2017 om 21:22 —

Binnenkort zal er een nieuwe reclamespot voor Holiday Park gelanceerd worden. De opnames daarvoor vonden afgelopen week plaats onder een stralende zon.

Voor de eerste keer sinds de overname door Plopsa werd er afgelopen dinsdag een reclamespot opgenomen in Holiday Park. Op verschillende plaatsen in het park werden beelden gemaakt die binnenkort in commercials gebruikt kunnen worden.

Er werd gefilmd in onder andere Majaland, bij de Wickie Splash en tijdens de waterskishow. Uiteraard zullen ook de gloednieuwe attracties in de dit jaar geopende zone The Beach in de spot te zien zijn.

Sebastien Momerency, Creative & Marketing Director Plopsa Group:
We hebben ervoor gekozen om zoveel mogelijk de sfeer van het park, het attractieaanbod en de figuren in beeld te brengen.

De slotscène werd opgenomen op het Platz der Fontänen met de figuren in de hoofdrollen en de verfrissende fonteinen op de achtergrond. Onder andere Wickie de Viking, Maya de Bij, Holly en de nieuwe mascottes Heidi en Peter laten samen met enkele kinderen tientallen ballonnen op. Een filmpje daarvan is te vinden op de Facebookpagina van Holiday Park.

Voor de productie van de commercial werkte Plopsa samen met het bedrijf DB Video uit Aartselaar. Eerder waren zij ook verantwoordelijk voor onder andere de captatie van De Vlaamse Top 10 in het Plopsa Theater en de reclamespots van Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt in 2015.

De nieuwe reclamespot voor Holiday Park zal exclusief te zien zijn op Facebook en YouTube. Het is de eerste keer dat Plopsa volledig inzet op online verspreiding van een spot.

UPDATE (30 juni 2017)
De reclamespot werd gisteren onthuld in de nieuwe vlog van Plopsa en is hieronder te bekijken.

Foto's en video

De beste kortingen voor Holiday Park

Gerelateerd nieuws

Holiday Park maakt evenementenkalender bekend

16 maart 2015

Nieuwe toegangsprijzen voor de Plopsa-parken in 2013

24 december 2012

Geen fast-pass in de Plopsa-parken

10 juni 2013

Plopsaqua Haßloch krijgt opnieuw ‘nee’ van gemeente

14 september 2017

Expedition GeForce in top 5 beste achtbanen ter wereld

10 september 2017

Vierde editie Nacht van de Abonnees op komst: tickets nu al verkrijgbaar

9 september 2017