Jacques Vermeire geëerd met ster op Walk of Fame

— Gepubliceerd op 05/11/2015 om 20:47 —

Vandaag werd acteur en komiek Jacques Vermeire op feestelijke wijze onthaald in Plopsaland De Panne voor de onthulling van zijn ster op de Story Walk of Fame voor het Plopsa Theater.

De populariteit van Jacques Vermeire neemt ongeziene omvang aan. De tweede F.C. De Kampioenenfilm, waarin Jacques een comeback maakt als garagehouder en slechterik DDT, is een voltreffer in de bioscoop. Daarnaast bracht hij recentelijk zijn boek De Man met de Pet uit én staat hij sinds kort op de planken met zijn gloednieuwe zaalshow Veel Vijven en Zessen, die hij ook zal brengen in het Plopsa Theater.

De ideale gelegenheid voor Plopsa om dit toptalent in de bloemetjes te zetten. Jacques Vermeire maakte gebruik van de Plopsa-Kusttram om Plopsaland De Panne te bereiken. Onder grote belangstelling en begeleid door vrolijke fanfaremuziek werd de publiekslieveling naar de Walk of Fame getroond, waar de ster onthuld werd.

Jacques Vermeire:
Het is gelukt! Ik heb alles uit de kast gehaald: mijn acteerprestaties, verschillende zaalshows, een boek, … Dus ik ben verheugd en oprecht vereerd dat ik deze ster krijg.

Het is dus niet de laatste keer dat Jacques Plopsaland vereerd met een bezoekje. Op 1 april 2016 brengt hij in het Plopsa Theater zijn zaalshow Veel Vijven en Zessen ten voordele van Make-a-Wish. De wensorganisatie is erg blij met dit initiatief: “Make-A-Wish Vlaanderen heeft al vele jaren een heel fijne samenwerking met Plopsa, die verder gaat dan enkel wensvervullingen. Met de opbrengst van de zaalshow zullen weer heel wat hartenwensen van onze ernstig zieke kinderen kunnen vervuld worden”, laat de organisatie weten.

Foto's

Plopsa TheaterOpeningWalk of Fame

Gerelateerd nieuws

Samson en Gert onthullen ster op Walk of Fame

18 december 2014

Will Tura onthult ster op de Story Walk of Fame in Plopsaland De Panne

4 november 2014

Clouseau volgend jaar opnieuw in Plopsa Theater

29 augustus 2015

Majaland Kownaty: stand van zaken vanop de werf

17 augustus 2017

Plopsa brengt folder uit voor Camping Ter Hoeve

14 augustus 2017

2Empress brengt festivalsfeer naar Plopsaland De Panne

13 augustus 2017