K3 Pina Colada Weekend brengt de zomer naar Plopsa Coo

— Gepubliceerd op 30/07/2017 om 19:58 —

Dit weekend is het op en top zomer in Plopsa Coo. Om hun nieuwste single Pina Colada extra in de verf te zetten, kwam K3 naar het park om de bezoekers te entertainen.

Gisteren en vandaag stond Plopsa Coo volledig in het teken van K3. Hanne, Klaasje en Marthe zakten speciaal voor het K3 Pina Colada Weekend af naar het Plopsa-park, waar ze werden opgewacht door enkele honderden bezoekers.

Alle aanwezigen werden dan ook getrakteerd op twee optredens van K3. En alsof dat nog niet genoeg was, mochten alle kinderen na afloop even het podium op om een ijsje te gaan afhalen bij Hanne, Klaasje en Marthe zelf.

Tijdens een Pina Colada Weekend kan de cocktail zelf uiteraard niet ontbreken. Speciaal voor het evenement kon je in een zomers kraampje vlakbij het podium terecht voor een verfrissende Pina Colada.

Het K3 Pina Colada Weekend kon je gisteren en vandaag exclusief beleven in Plopsa Coo. Later dit jaar komen de meisjes wel nog naar Plopsaland De Panne (weekends van 2 september tot 1 oktober), Plopsa Indoor Hasselt (7 en 8 oktober) en Plopsa Indoor Coevorden (14 en 15 oktober) voor de K3 Weekends.

Nieuw in het park

Algemeen

Splash

Foto's

Plopsa CooEvenementenVerslag

De beste kortingen voor Plopsa Coo

Gerelateerd nieuws

Plopsa Coo afgehuurd op zondag 30 juni

28 juni 2013

Veel nieuwtjes op de Plopsa Fanday

4 oktober 2012

Geen fast-pass in de Plopsa-parken

10 juni 2013

Majaland Kownaty: stand van zaken vanop de werf

17 augustus 2017

Plopsa brengt folder uit voor Camping Ter Hoeve

14 augustus 2017

2Empress brengt festivalsfeer naar Plopsaland De Panne

13 augustus 2017