Korting voor abonnementhouders in Restaurant Prinsessia

— Gepubliceerd op 20/03/2017 om 19:48 —

Wie vanaf dit seizoen aan tafel gaat in Restaurant Prinsessia in Plopsaland De Panne en een abonnement heeft, zal dat kunnen doen met korting.

Restaurant Prinsessia in Plopsaland De Panne wordt iets goedkoper voor bezoekers met een Plopsa-abonnement. Houders van een Plopsa FunCard, GoldCard of BumbaCard genieten vanaf dit seizoen van 10% korting op hun restaurantbezoek.

In december 2015 werd het restaurant geopend in het bijzijn van de prinsessen van Prinsessia. Op de menukaart staan onder andere rundscarpaccio, kipfilet archiduc, Aziatische vegetarische wok en chocolademousse. Uniek voor de Plopsa-parken is dat je er aan tafel bediend wordt. Je kan er gewoon binnenwandelen; reserveren is dus niet meer nodig.

Het is de eerste keer dat abonnees korting krijgen in een restaurant in een Plopsa-park. Enkel tijdens De Nacht van de Abonnees de voorbije jaren was er 25% korting in de restaurants van Plopsaland De Panne.

Wil je komend seizoen ook gebruik maken van deze exclusieve korting? Bestel dan nu jouw abonnement met kortingscode ‘PlopsaFans’ en geniet van 10 euro korting! Hier lees je alle info.

Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne extra lang open tijdens kerstvakantie

8 november 2014

Foto-update vanuit Plopsaland De Panne (26 december 2013)

26 december 2013

DreamLand verkoopt goedkopere tickets voor ‘Winter Plopsaland’

27 november 2012

Plopsaland De Panne nog op zoek naar studenten en seizoensmedewerkers

21 maart 2017

Namen attracties, winkel en horeca Heidiland bekend

20 maart 2017

Plopsaland De Panne legt de laatste loodjes voor seizoensstart

17 maart 2017