Nieuws over Evenementen

Hieronder vind je een overzicht van het nieuws over Evenementen.

13 maart 2017

Derde Nacht van de Abonnees op 8 juli in Plopsaland

Voor de derde keer zal deze zomer De Nacht van de Abonnees plaatsvinden in Plopsaland De Panne. Het exclusieve evenement vindt dit jaar plaats op 8 juli.

Meer lezen

4 maart 2017

Carnaval met Kabouter Klus in Mayaland Indoor

Tijdens de krokusvakantie staat Mayaland Indoor helemaal in het teken van carnaval. Bovendien is Kabouter Klus dagelijks in het Plopsa Theater te vinden voor een leuke show!

Meer lezen

22 februari 2017

Plopsaland gratis toegankelijk tijdens start wielerwedstrijd

Voor het tweede jaar op rij is Plopsa één van de hoofdsponsors van de Driedaagse De Panne-Koksijde. Die wielerwedstrijd start in maart op het Dorpsplein van Plopsaland De Panne.

Meer lezen

20 februari 2017

Een krokusvakantie boordevol shows in de Plopsa-parken

De Plopsa-parken maken zich klaar om hun bezoekers een onvergetelijk carnavalsfeest te bezorgen. Tijdens de krokusvakantie zijn er in de geopende Plopsa-parken liveshows en feestelijke animatie.

Meer lezen

26 december 2016

Samson & Gert gaan naar Hollywood in nieuwe Kerstshow!

Vanaf vandaag kan je in het Plopsa Theater gaan kijken naar de Samson & Gert Kerstshow. De show, waarin het duo samen met hun vrienden auditie doen voor een filmrol, ging vandaag in première.

Meer lezen

23 december 2016

Vier Kerst met een bezoek aan de Plopsa-parken!

Tijdens de kerstvakantie kan je opnieuw genieten van de mooiste kerst in de Plopsa-parken. De parken pakken uit met extra animatie en een programma volledig aangepast aan de aankomende kerstperiode.

Meer lezen

17 december 2016

Plopsaland De Panne terug even Winter Plopsaland

De maand december staat bij Plopsa uiteraard in het teken van de winter en kerst. Nog tot het einde van de kerstvakantie is Plopsaland De Panne omgetoverd tot Winter Plopsaland, compleet met kerstbomen en sneeuw.

Meer lezen

16 december 2016

Ghost Rockers komen naar Plopsa Indoor Hasselt voor meet and greet

Fans van de Studio 100-reeks Ghost Rockers worden eind deze maand verwacht in Plopsa Indoor Hasselt. Daar kunnen ze immers hun favoriete helden ontmoeten!

Meer lezen

8 december 2016

Winter Plopsaland brengt kerstsfeer naar Plopsaland De Panne

Vanaf dit weekend wordt Plopsaland De Panne opnieuw omgetoverd tot Winter Plopsaland. Bezoekers worden tijdens de 10e editie meer dan ooit tevoren ondergedompeld in een feeërieke kerstsfeer!

Meer lezen
Pagina 1 van 7123...Oudste berichten >