Nieuws over Online

Hieronder vind je een overzicht van het nieuws over Online.

16 november 2017

Eerste tarieven voor Plopsa-parken in 2018 nu online

Hoewel seizoen 2017 voor de meeste Plopsa-parken nog aan de gang is, zijn de eerste toegangsprijzen voor 2018 al bekend. Plopsa Coo en Holiday Park hebben hun aangepaste tarievenlijst nu bekend gemaakt.

Meer lezen

30 oktober 2017

Plopsa informeert online over allergenen in restaurants

Om bezoekers beter te kunnen informeren, deelt Plopsa vanaf nu de samenstelling en allergenen van gerechten in de restaurants. Het werkt daarvoor samen met een gespecialiseerde website.

Meer lezen

22 juni 2017

Holiday Park neemt gloednieuwe reclamespot op

Binnenkort zal er een nieuwe reclamespot voor Holiday Park gelanceerd worden. De opnames daarvoor vonden afgelopen week plaats onder een stralende zon.

Meer lezen

20 mei 2017

Nieuwe luchtbeelden van Plopsaland De Panne in Google Maps

Google Maps heeft onlangs zijn satellietbeelden een grondige update gegeven. Van heel wat plaatsen zijn nieuwe foto's beschikbaar, zo ook van Plopsaland De Panne.

Meer lezen

9 januari 2017

Toegangsprijzen Plopsa-parken voor 2017 nu online

Het pretparkseizoen is nog maar net afgelopen, maar toch denkt Plopsa al aan de heropening van de parken. Op de parkwebsites werden de toegangsprijzen aangepast en daarbij zijn een aantal trends merkbaar.

Meer lezen

22 december 2016

Plopsa start met eigen vlogs op YouTube

Op het YouTube-kanaal van Plopsa verscheen deze avond een eerste vlog van Celien, de reportster die verslag zal uitbrengen vanuit de Plopsa-parken.

Meer lezen

30 november 2016

Plopsa vanaf nu ook actief op Snapchat

Kan je maar niet genoeg krijgen van de Plopsa-magie? Goed nieuws: sinds vandaag kan je de Plopsa-parken ook volgen op Snapchat door middel van foto’s […]

Meer lezen

16 november 2016

Make-over voor website Plopsa Business & Events

De website van Plopsa Business & Event Solutions ziet er sinds kort helemaal anders uit. De site werd qua design in lijn gebracht met de sites van de parken en heeft enkele nieuwe functies.

Meer lezen

15 april 2016

Nieuwe app laat je Heidi The Ride nu al virtueel beleven

Plopsa heeft vandaag een nieuwe app gelanceerd die het mogelijk maakt om een virtueel ritje te maken in Heidi The Ride, de nieuwste achtbaan in Plopsaland De Panne.

Meer lezen
Pagina 1 van 3123