Plopsa Coo stapt af van puntensysteem

— Gepubliceerd op 15/04/2016 om 19:10 —

Het is gedaan met de verschillende soorten bandjes in Plopsa Coo. Vanaf dit seizoen gebruikt het park aan de Watervallen enkel nog tickets en abonnementen.

Tot vorig seizoen was Plopsa Coo het buitenbeentje qua toegangsbewijzen. Je kon tot dan een 20- of 50-puntenkaart kopen waarmee je een aantal attracties kon bezoeken of een all-in ticket kopen dat je toegang gaf tot alle attracties. Indien je een puntenkaart kocht, moest je sinds 2014 ook nog 2,50 euro betalen om het park te bezoeken. Dat systeem, dat nog stamt van de Télécoo-tijd, wordt nu aan de kant geschoven.

Het is vanaf dit seizoen enkel mogelijk om met een ticket of abonnement het park te bezoeken, zoals dat in alle Plopsa-parken en de meeste andere pretparken het geval is. Dat geeft als voordeel dat je niet meer moet aanschuiven aan de kassa om een polsbandje af te halen, maar rechtstreeks mag doorlopen naar de ticketcontrole indien je in het bezit bent van een geldig ticket of abonnement.


Plopsa Coo stapt af van het punten- en bandjessysteem

Plopsa op Facebook:
De laatste jaren was het all-in ticket het meest gebruikte ticket en was de puntenkaart niet erg populair. Daarom hebben we dit afgeschaft.

Tickets voor Plopsa Coo kan je ook online kopen. Er lopen momenteel ook enkele kortingsacties voor het park. Ook abonnementen zijn online te koop. Zo bespaar je tijd, want je moet niet aan de kassa aanschuiven!

De beste kortingen voor Plopsa Coo

Gerelateerd nieuws

Veel nieuwe investeringen in de Plopsa-parken

7 maart 2013

Plopsa-parken beleven uitstekende juli-maand

1 augustus 2013

JBC houdt klantendagen in Plopsa-parken komend weekend

22 mei 2013

Tarieven Majaland Kownaty in eerste openingsjaar bekend

20 februari 2018

Plopsa wil houten achtbaan bouwen in Majaland Kownaty

20 februari 2018

Plannen voor Plopsaqua Hannuit-Landen officieel voorgesteld

9 februari 2018