de speciale website."> de speciale website."> de speciale website.">

Plopsa gaat in zee met Remeha

— Gepubliceerd op 19/02/2014 om 20:28 —

Sinds 1 januari van dit jaar heeft Plopsa een nieuwe partner voor zijn parken. Remeha, een Belgische verwarmingsfabrikant, is sindsdien ‘hofleverancier verwarming’ van de Plopsa-parken, valt er te lezen op de speciale website.

Plopsa heeft begin dit jaar een nieuw bedrijf toegevoegd aan de lijst met partners. De Plopsa-partners zijn bedrijven die dingen leveren voor de Plopsa-parken. Het Belgische bedrijf Remeha, gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties, is sinds 1 januari een trotse partner van Plopsa. Speciaal voor deze samenwerking werd er een website gelanceerd.

Cadeaus voor de klanten
Om het partnership in de verf te zetten, krijgen klanten bij aankoop van een verwarmingsketel van Remeha vier gratis Plopsa-tickets! Op bouwbeurs Batibouw vind je op de Remeha-stand ook gratis geluksballonnen met een leuke prijs, een kleurwedstrijd en meet and greets met parkfiguren.

Installer Family Day in Plopsaland De Panne
Op zaterdag 17 mei organiseren Plopsa en Remeha de Installer Family Day in Plopsaland De Panne. Installateurs van verwarmingsinstallaties kunnen zich via de website gratis inschrijven voor deze leuke dag!

Remeha in de parken
In alle Plopsa-parken zijn er heel wat Remeha-installaties te vinden, meldt de website. De droogmachine, die enkele jaren geleden in Plopsaland De Panne geplaatst is, is geleverd door Remeha én zal binnenkort een leuk thema krijgen (zie foto onderaan). Het park bezit in totaal zes verwarmingsketels van het bedrijf, waaronder één in het gloednieuwe Plopsa-theater en vanaf 2015 ook in het subtropisch zwembad. In Holiday Park staan er in totaal vijf zogenaamde Quinta PRO’s die geplaatst zijn door de nieuwe partner.

Meer informatie over de samenwerking tussen Plopsa en Remeha vind je op deze site.

Foto’s

Gerelateerd nieuws

Extra treinen naar Plopsaland De Panne tijdens de zomermaanden

10 mei 2013

Plopsa mag geen zwembad bouwen in Deurne

2 oktober 2017

Plopsa-personeel in het nieuw dankzij JBC

13 april 2015

Mayaland Indoor opnieuw geopend tijdens wintermaanden

7 december 2017

Openingstijden Plopsa-parken in 2018 nu beschikbaar

6 december 2017

20 jaar Ketnet gevierd met feest in Plopsaland De Panne

3 december 2017

UitgelichtVier Kerstmis in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Theater
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Plopsaland

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne