de speciale website."> de speciale website."> de speciale website.">

Plopsa gaat in zee met Remeha

— Gepubliceerd op 19/02/2014 om 20:28 —

Sinds 1 januari van dit jaar heeft Plopsa een nieuwe partner voor zijn parken. Remeha, een Belgische verwarmingsfabrikant, is sindsdien ‘hofleverancier verwarming’ van de Plopsa-parken, valt er te lezen op de speciale website.

Plopsa heeft begin dit jaar een nieuw bedrijf toegevoegd aan de lijst met partners. De Plopsa-partners zijn bedrijven die dingen leveren voor de Plopsa-parken. Het Belgische bedrijf Remeha, gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties, is sinds 1 januari een trotse partner van Plopsa. Speciaal voor deze samenwerking werd er een website gelanceerd.

Cadeaus voor de klanten
Om het partnership in de verf te zetten, krijgen klanten bij aankoop van een verwarmingsketel van Remeha vier gratis Plopsa-tickets! Op bouwbeurs Batibouw vind je op de Remeha-stand ook gratis geluksballonnen met een leuke prijs, een kleurwedstrijd en meet and greets met parkfiguren.

Installer Family Day in Plopsaland De Panne
Op zaterdag 17 mei organiseren Plopsa en Remeha de Installer Family Day in Plopsaland De Panne. Installateurs van verwarmingsinstallaties kunnen zich via de website gratis inschrijven voor deze leuke dag!

Remeha in de parken
In alle Plopsa-parken zijn er heel wat Remeha-installaties te vinden, meldt de website. De droogmachine, die enkele jaren geleden in Plopsaland De Panne geplaatst is, is geleverd door Remeha én zal binnenkort een leuk thema krijgen (zie foto onderaan). Het park bezit in totaal zes verwarmingsketels van het bedrijf, waaronder één in het gloednieuwe Plopsa-theater en vanaf 2015 ook in het subtropisch zwembad. In Holiday Park staan er in totaal vijf zogenaamde Quinta PRO’s die geplaatst zijn door de nieuwe partner.

Meer informatie over de samenwerking tussen Plopsa en Remeha vind je op deze site.

Foto’s

Gerelateerd nieuws

15 nominaties voor Plopsa bij Diamond ThemePark Awards

4 januari 2016

Voor 12 euro naar Plopsa dankzij Brantano

8 april 2015

Straat met meeste Plopsa-abonnees ligt in Poperinge!

23 maart 2013

Mega Mindy voor de eerste keer in Plopsaland tijdens Halloween

14 oktober 2017

Wendy Van Wanten gaat optreden in Prinsessia Kasteel

11 oktober 2017

Plopsaland De Panne ondersteunt éénvormige mindervalidenkaart

11 oktober 2017

UitgelichtHalloween in de Plopsa-parken
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Mega Mindy Halloween

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne

Halloween met Piet Piraat

Plopsaland De Panne