Plopsa houdt speedsollicitaties in Heidi The Ride

— Gepubliceerd op 27/04/2017 om 14:37 —

De onlangs onthulde toekomstplannen van de Plopsa Group brengen heel wat nieuwe vacatures met zich mee. Om die in te vullen organiseert het een zeer speciale sollicitatiedag.

Een hotel, vakantiehuisjes, nieuwe waterparken, nieuwe themazones in de bestaande parken … Plopsa blijft de komende jaren aan een stevig tempo uitbreiden. Hierdoor is de groep constant op zoek naar nieuwe medewerkers. Momenteel staan er meer dan 75 vacatures open.

Plopsa wil die vacatures graag invullen en organiseert daarom binnen twee weken een unieke sollicitatiedag in Plopsaland De Panne. Kandidaten worden tijdens een speedsollicitatie op de gloednieuwe achtbaan Heidi The Ride getest op de nodige dosis pretparkliefde.

Niko Parmentier, HR Director Plopsa Group:
We nodigen kandidaten uit voor een korte maar krachtige speeddate op onze nieuwe attractie Heidi The Ride. Tijdens de rit krijgen ze héél kort de tijd om zichzelf voor te stellen aan onze recruiters. Als ze ons kunnen overtuigen gaan ze verder naar het uiteindelijke sollicitatiegesprek.

Bij de Plopsa Group kan je aan de slag als bijverdiener, seizoensmedewerker of vaste medewerker. Er zijn momenteel niet-ingevulde vacatures voor onder andere Payroll Officer, Food & Beverage Director, Operations Assistant en Receptionist(e). Maar Plopsa trekt ook volop jong talent aan.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
We hebben een Young Potential programma waarbij we jongeren uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, op basis van hun profiel en interesses geven we ze een passende functie binnen ons bedrijf.

De sollicitatiespeeddates vinden plaats op donderdag 11 mei 2017 in Plopsaland De Panne. Kandidaten kunnen zich inschrijven via de website van het park. Benieuwd naar hoe zo’n speedsollicitatie eruit ziet? Check dan hier het filmpje!

Meer info over de openstaande vacatures bij Plopsa kan je terugvinden op plopsajobs.be.

Bron: Persbericht Plopsa

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

15 nominaties voor Plopsa bij Diamond ThemePark Awards

4 januari 2016

Plopsa zit samen met centrum voor gelijkheid van kansen

27 april 2012

Duitsland krijgt op termijn drie Plopsa indoorparken

1 mei 2010

Plannen voor Plopsaqua Hannuit-Landen officieel voorgesteld

9 februari 2018

Carnaval centraal tijdens krokusvakantie in Plopsa-parken

7 februari 2018

Plopsaqua organiseert wedstrijd: om ter snelst van waterglijbaan glijden

2 februari 2018