Plopsa-parken verwelkomen Sinterklaas met Sint Weekends

— Gepubliceerd op 15/11/2016 om 12:20 —

Sinterklaas is weer in het land en dat laten de Plopsa-parken niet zomaar voorbij gaan. Ze nodigen iedereen uit om de Sint en zijn Pieten te verwelkomen tijdens de Sint Weekends!

Naar goede gewoonte vieren Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden de komst van Sinterklaas tijdens de Sint Weekends in november en december. Dat is ook dit jaar niet anders!

Op 19, 20, 26 en 27 november en 3 en 4 december verwelkomt Plopsaland De Panne de Sint tijdens de VTMKZOOM Sint Weekends. Bezoekers worden op deze dagen uitgenodigd om de Goedheiligman en de Pieten toe te wuiven tijdens de intrede om 13u.

Na zijn intocht kunnen bezoekers genieten van een knotsgekke VTMKZOOM Sint Show in het Plopsa Theater. De Pieten nemen de bezoekers tijdens deze show mee op een spannend avontuur vol dolle fratsen en leuke sinterklaasliedjes. Na afloop van de show is het mogelijk om Sinterklaas een bezoekje te brengen op zijn troon. Om de dag in pracht en praal af te sluiten, krijgen alle kinderen tenslotte een zakje vol lekkers mee naar huis.

Gebruik de promocode ‘Pepernoot’ en krijg 8 euro korting per ticket voor Plopsaland De Panne! Bestel de jouwe hier!

In Plopsa Indoor Hasselt vinden de Sint Weekends plaats op 19, 20 en 27 november en 3 en 4 december. Sinterklaas en zijn Pieten worden op deze dagen ontvangen tijdens een intrede. Aansluitend vindt er een troonmoment plaats waarbij alle kindjes de kans krijgen Sinterklaas persoonlijk te begroeten en hem een wenslijstje of mooie tekening te bezorgen. Alle kinderen worden op het einde van de dag beloond met een leuke goodiebag gevuld met lekkers.

Op zaterdag 26 november is Plopsa Indoor Hasselt reeds uitverkocht en dus niet meer toegankelijk voor het grote publiek.

Geniet van 6 euro korting op je tickets voor Plopsa Indoor Hasselt: bestel tickets via de officiële ticketshop en gebruik de promocode ‘Bumba’.

Sinterklaas brengt op 19, 20, 26 en 27 november en 3 en 4 december een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden tijdens de RADIONL Sint Weekends. Samen met Radiopiet wordt de Sint warm verwelkomd tijdens de feestelijke intrede, waarna een verrassingsoptreden wordt gegeven van een bekende artiest.

Iedereen die persoonlijk zijn tekening of verlanglijstje aan Sinterklaas wil komen geven, krijgt vervolgens de kans om een bezoekje te brengen aan de Sint op zijn troon. Om de dag mooi af te sluiten krijgen alle brave kinderen tenslotte nog een zakje met lekkers mee naar huis!

Sinterklaas trakteert ook iedereen die Plopsa Indoor Coevorden wil bezoeken met 5 euro korting per ticket! Ga naar de ticketshop en vul de promocode ‘Pepernoot’ in.

Bron: Persbericht Plopsa

Plopsa Indoor CoevordenPlopsa Indoor HasseltPlopsaland De PanneEvenementenPersbericht

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Coevorden eert slachtoffers vliegtuigramp met minuut stilte

23 juli 2014

Nieuwe toegangsprijzen voor de Plopsa-parken in 2013

24 december 2012

Nieuwe Plopsa-folders vanaf nu verkrijgbaar

11 april 2017

Holiday Park plant ‘Holiday Indoor’ met 7 nieuwe attracties

25 juli 2017

Plopsaland De Panne heeft beste spaghetti van alle pretparken

20 juli 2017

Antwerpse Plopsa-tram onderweg naar Holiday Park

19 juli 2017