Facebook-, Twitter- en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video's rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes."> Facebook-, Twitter- en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video's rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes."> Facebook-, Twitter- en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video's rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes.">

Plopsa zoekt jonge reportertjes voor nieuw project

— Gepubliceerd op 07/06/2012 om 15:59 —

Plopsa zoekt zes kinderen die ervan dromen om journalist of reporter willen worden en het gezicht willen zijn van het nieuw project voor de Facebook-, Twitter– en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video’s rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes.

Kinderen die zich kandidaat willen stellen voor deze vacature moeten tussen de 8 en 13 jaar oud te zijn. Aanmelden voor de casting kan door een video te maken, op YouTube te plaatsen en de link te mailen naar casting@plopsa.be. Plopsa ontving de afgelopen dagen al verschillende video’s. Regelmatig komt er eentje op de Facebook-pagina.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Steve van den Kerkhof wint ‘Fernand Peuteman’-prijs

27 september 2012

Samson en Gert onthullen ster op Walk of Fame

18 december 2014

Plopsaland De Panne krijgt opnieuw titel van Beste Belgische pretpark

28 april 2015

Tarieven Majaland Kownaty in eerste openingsjaar bekend

20 februari 2018

Plopsa wil houten achtbaan bouwen in Majaland Kownaty

20 februari 2018

Plannen voor Plopsaqua Hannuit-Landen officieel voorgesteld

9 februari 2018