Facebook-, Twitter- en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video's rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes."> Facebook-, Twitter- en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video's rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes."> Facebook-, Twitter- en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video's rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes.">

Plopsa zoekt jonge reportertjes voor nieuw project

— Gepubliceerd op 07/06/2012 om 15:59 —

Plopsa zoekt zes kinderen die ervan dromen om journalist of reporter willen worden en het gezicht willen zijn van het nieuw project voor de Facebook-, Twitter– en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video’s rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes.

Kinderen die zich kandidaat willen stellen voor deze vacature moeten tussen de 8 en 13 jaar oud te zijn. Aanmelden voor de casting kan door een video te maken, op YouTube te plaatsen en de link te mailen naar casting@plopsa.be. Plopsa ontving de afgelopen dagen al verschillende video’s. Regelmatig komt er eentje op de Facebook-pagina.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Will Tura onthult ster op de Story Walk of Fame in Plopsaland De Panne

4 november 2014

Nieuwe rioolwaterzuiveringsinstallatie in Plopsaland opent deuren

2 juni 2010

Kustseniorenfestival brengt artiesten naar Plopsaland

14 januari 2013

Feestje voor 20 jaar Kabouter Plop in Plopsaland De Panne

18 november 2017

Plopsa in Orlando, 1 jaar later: een stand van zaken

17 november 2017

20 jaar Ketnet brengt oude en nieuwe gezichten naar Plopsaland

16 november 2017