Plopsaland De Panne gaat ticketautomaten plaatsen

— Gepubliceerd op 17/12/2017 om 19:28 —

Tickets bestellen aan de ingang van Plopsaland De Panne zal binnenkort een stuk sneller gaan dankzij splinternieuwe automaten. Ook het bestellen via de website krijgt een make-over.

Vanaf 2018 zullen alle Plopsa-parken gebruik maken van een nieuw kassa- en ticketsysteem, aangeleverd door het West-Vlaamse bedrijf Syx Ticketing. Met dat systeem kan de verkoop van tickets voor de pretparken en evenementen in het Plopsa Theater geregeld worden. Daarnaast is het mogelijk om via het systeem – met het oog op het toekomstige Plopsa Hotel en vakantiepark – hotelkamers te boeken.

De omschakeling naar het nieuwe systeem betekent ook dat de online ticketshops volledig vernieuwd worden. Wie liever ter plaatse een toegangsticket koopt, zal dat kunnen doen aan een automaat. Die moeten het voor bezoekers vlotter maken om toegang te krijgen tot het park. Plopsaland De Panne is het eerste Plopsa-park waar vier zogenaamde self-service kiosken zullen verschijnen. Mogelijk volgen daarna ook de andere parken.

Lees ook: Eerste tarieven voor Plopsa-parken in 2018 nu online

Via deze automaten kunnen niet alleen tickets, maar ook abonnementen aangekocht worden. Zelfs het verlengen van een abonnement verloopt volledig digitaal, indien Plopsa ervoor kiest om het nieuwe systeem ook voor abonnementen te gebruiken. Opvallend is dat abonnementen, naast kaarten, ook gelinkt kunnen worden aan polsbandjes, sleutelhangers en chips. Ook gezinsabonnementen behoren tot de mogelijkheden.

Edwin Hemkes, Syx Ticketing:
We hebben al meer dan 15 jaar contact met Plopsa en zijn verheugd om hen eindelijk aan boord te hebben. Het partnership met Plopsa biedt ons tevens de mogelijkheid om onze ticketingsystemen voor te bereiden voor de Duitstalige markt.

Het nieuwe systeem zal geïntroduceerd worden in de loop van 2018. Een precieze periode is niet bekend.

Bron: Syx Ticketing

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsa haalt 7 prijzen binnen op Diamond ThemePark Awards

11 april 2014

2013: een jaar vol openingen en bekendmakingen

31 december 2013

Studio 100-deal met Proximus brengt ook veranderingen bij Plopsa

22 december 2017

Data voor 3 Proximus-klantendagen in Plopsa-parken bekend

15 januari 2018

Plopsaland De Panne plant nieuwe grote attractie in 2020

9 januari 2018

Picknickzone vervangt De Vleermuis in Plopsaland De Panne

9 januari 2018