Plopsaland De Panne heeft beste spaghetti van alle pretparken

— Gepubliceerd op 20/07/2017 om 11:43 —

Wie een spaghetti bestelt in Plopsaland De Panne, krijgt de beste van alle pret- en dierenparken. Dat blijkt uit een test van een sterrenchef in opdracht van Het Nieuwsblad.

Mr. Spaghetti kan het echt”: zo luidt het oordeel van sterrenchef Axel Colonna-Cesari over de spaghetti die in het restaurant geserveerd wordt. Volgens de chef zit de spaghetti in Plopsaland De Panne vol smaak, zowel de saus als de pasta. “Dat maakten we niet veel mee”, aldus chef Axel Colonna-Cesari.

In opdracht van Het Nieuwsblad proefde hij de spaghetti in 8 pret- en dierenparken in België en werden ze beoordeeld met een cijfer. Plopsaland De Panne kreeg een 9 op 10, gevolgd door Walibi Belgium en Zoo Antwerpen met een 8. Geen enkel ander Belgisch pret- of dierenpark serveert dus betere spaghetti dan Plopsaland.

Ook de wafels die de parken verkopen werden onder de loep genomen. In die test kwam de wafel van De Gouden Wafel als tweede beste uit de bus, met een score van 7/10. “Deze is mooi krokant vanbuiten, maar is binnenin toch nog lekker smeuïg”, zegt Dominique Persoone die de wafels mocht testen.

Het Nieuwsblad gaat deze zomer op bezoek bij verschillende populaire bestemmingen in het land om er de culinaire klassiekers te proeven en te beoordelen. De volledige test is te vinden in de kranten van zaterdag 8 juli 2017 (pretparken) en zaterdag 15 juli (dierenparken).

Bron: Het Nieuwsblad

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Derde beste paasvakantie ooit voor Belgische Plopsa-parken

10 april 2016

Foto-update uit Plopsaland De Panne (15 februari 2014)

15 februari 2014

De laatste nocturne van het jaar

19 augustus 2012

Mayaland Indoor opnieuw geopend tijdens wintermaanden

7 december 2017

Openingstijden Plopsa-parken in 2018 nu beschikbaar

6 december 2017

20 jaar Ketnet gevierd met feest in Plopsaland De Panne

3 december 2017

UitgelichtVier Kerstmis in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Theater
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Plopsaland

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne