Plopsaland De Panne heeft beste spaghetti van alle pretparken

— Gepubliceerd op 20/07/2017 om 11:43 —

Wie een spaghetti bestelt in Plopsaland De Panne, krijgt de beste van alle pret- en dierenparken. Dat blijkt uit een test van een sterrenchef in opdracht van Het Nieuwsblad.

Mr. Spaghetti kan het echt”: zo luidt het oordeel van sterrenchef Axel Colonna-Cesari over de spaghetti die in het restaurant geserveerd wordt. Volgens de chef zit de spaghetti in Plopsaland De Panne vol smaak, zowel de saus als de pasta. “Dat maakten we niet veel mee”, aldus chef Axel Colonna-Cesari.

In opdracht van Het Nieuwsblad proefde hij de spaghetti in 8 pret- en dierenparken in België en werden ze beoordeeld met een cijfer. Plopsaland De Panne kreeg een 9 op 10, gevolgd door Walibi Belgium en Zoo Antwerpen met een 8. Geen enkel ander Belgisch pret- of dierenpark serveert dus betere spaghetti dan Plopsaland.

Ook de wafels die de parken verkopen werden onder de loep genomen. In die test kwam de wafel van De Gouden Wafel als tweede beste uit de bus, met een score van 7/10. “Deze is mooi krokant vanbuiten, maar is binnenin toch nog lekker smeuïg”, zegt Dominique Persoone die de wafels mocht testen.

Het Nieuwsblad gaat deze zomer op bezoek bij verschillende populaire bestemmingen in het land om er de culinaire klassiekers te proeven en te beoordelen. De volledige test is te vinden in de kranten van zaterdag 8 juli 2017 (pretparken) en zaterdag 15 juli (dierenparken).

Bron: Het Nieuwsblad

Plopsaland De Panne

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Milka organiseert paaszoektocht in Plopsaland De Panne en Plopsa Coo

3 maart 2014

Plopsaland De Panne zet 15 miljoenste bezoeker in de bloemetjes

28 november 2015

De geveltjes van het theater krijgen vorm!

6 maart 2013

Majaland Kownaty: stand van zaken vanop de werf

17 augustus 2017

Plopsa brengt folder uit voor Camping Ter Hoeve

14 augustus 2017

2Empress brengt festivalsfeer naar Plopsaland De Panne

13 augustus 2017