Plopsaland De Panne nog op zoek naar studenten en seizoensmedewerkers

— Gepubliceerd op 21/03/2017 om 14:11 —

Met de start van het nieuwe seizoen in het vooruitzicht hebben zowel Plopsaland als Plopsaqua De Panne een druk voorjaar voor de boeg. Beide parken zijn daarvoor nog op zoek naar studenten en seizoensmedewerkers.

De laatste jaren werd er met onder andere de opening van waterpark Plopsaqua en Restaurant Prinsessia sterk geïnvesteerd in de Plopsa-site in De Panne. Ook in 2017 blijft Plopsa investeren. Het seizoen wordt geopend met de voorstelling van de nieuwe zone Heidiland, waarin onder andere de houten achtbaan Heidi The Ride te vinden is.

Deze investeringen en uitbreidingen, in combinatie met een goedgevulde evenementenkalender, hebben dan ook de nood aan heel wat extra werkkrachten tot gevolg.

Momenteel kampen Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne nog met enkele tekorten. Vooral voor de paasvakantie, de verlengde weekends van Hemelvaart en Pinksteren, de maand juni en tijdens de zomervakantie staan verschillende werkposten open. Zo zoekt Plopsaland De Panne nog heel wat 17-, 18- en 19-jarige studenten en staan er een aantal seizoenfuncties open.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
Momenteel zijn er al zo’n 1.725 vacatures ingevuld. Daarbovenop zijn we nog op zoek naar 250 jobstudenten en 25 seizoensmedewerkers. We hopen het nieuwe seizoen te starten met heel wat nieuwe en enthousiaste medewerkers die er een fantastisch seizoen van willen maken!

Het aanbod is sterk uiteenlopend. Werkkrachten kunnen terecht bij de afdelingen Operations (attractiebediening, onthaal, kassa, animatie), Horeca/Food & Beverage (afruimen, keuken en kassa) en Merchandising (verkoop, winkels, magazijn). Jente van Plopsa legt de verschillende functies uit in enkele leuke filmpjes.

Niko Parmentier, personeelsdirecteur:
Plopsa doet er alles aan om een job in het park zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Ook dit jaar belonen we enthousiaste studenten die in het park willen werken met een retentiepremie: hoe meer je werkt – ook buiten het zomerseizoen – hoe hoger je premie.

Daarnaast krijg je ook een premie als je een vriend(in) aanbrengt die bij Plopsa komt werken. Plopsa biedt ook steeds veel flexibiliteit en er zijn nog tal van andere voordelen, zoals gratis toegang tot alle Plopsa-parken, korting in de horecapunten en overnachtingsfaciliteiten.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via plopsajobs.be. Op die website staan ook alle vacatures gerangschikt per park en afdeling. Voor vragen of meer informatie kan je terecht bij team@plopsa.be.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsa biedt bezoekers gratis internet via Telenet-hotspots

12 juli 2013

Plopsaland De Panne ontvangt meer dan 2000 sollicitaties

21 mei 2014

Ook Mayaland heeft eigen website

21 februari 2014

Plopsaqua Haßloch krijgt opnieuw ‘nee’ van gemeente

14 september 2017

Expedition GeForce in top 5 beste achtbanen ter wereld

10 september 2017

Vierde editie Nacht van de Abonnees op komst: tickets nu al verkrijgbaar

9 september 2017