Plopsaland gratis toegankelijk tijdens start wielerwedstrijd

— Gepubliceerd op 22/02/2017 om 19:12 —

Voor het tweede jaar op rij is Plopsa één van de hoofdsponsors van de Driedaagse De Panne-Koksijde. Die wielerwedstrijd start in maart op het Dorpsplein van Plopsaland De Panne.

Tijdens de start wordt het Dorpsplein dan ook opengesteld voor iedereen. Het plein vlakbij de ingang van Plopsaland De Panne is op dinsdag 28 maart gratis toegankelijk tijdens de ploegvoorstelling en de start van de eerste rit van de Driedaagse De Panne-Koksijde.

De ploegvoorstelling vindt plaats op de Kiosk en start om 9u30. Om 11u50 volgt dan het startschot van de eerste, 200 kilometer lange rit op het Dorpsplein, waar voor de gelegenheid diverse drank- en eetkramen zullen staan.

Wie graag een nog exclusievere ochtend beleeft, kan om 9u deelnemen aan een VIP-ontbijt in de feestzalen van Mayaland. Het ontbijt kost 30 euro en plaatsen daarvoor kunnen gereserveerd worden via de website van Plopsaland. In aanwezigheid van enkele wielerlegendes geniet je van een ontbijtbuffet bestaande uit onder andere brood, koffiekoeken, vleeswaren, eieren, pannenkoeken, yoghurt en fruit. Bovendien geniet je vanop de balkons van de feestzalen van een uniek zicht op de start!

Houders van een Plopsa FunCard en inwoners van De Panne en de omliggende gemeenten Veurne, Koksijde en Nieuwpoort genieten van 25% korting op het ontbijt. Zij moeten hun ontbijttickets ook online bestellen.

Vorig jaar vond de start van de wielerwedstrijd plaats in de De Pannelaan, ter hoogte van de glijbaantoren van Plopsaqua. Nu kiezen Plopsa en de wedstrijdorganisatie dus voor een nog sterkere samenwerking.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group (augustus 2016):
We hechten enorm veel belang aan het steunen van initiatieven die belangrijk zijn voor de regio rond het park. Vandaar dat we in 2017 een versterkte samenwerking aangaan en Plopsaland De Panne speciaal openstellen voor het startschot. We gaan er alles aan doen om er een gezellig volksfeest van te maken!

Plopsaland De Panne heropent z’n deuren vanaf zondag 2 april. De attracties, restaurants en winkels zullen bij de start van de wielerwedstrijd op 28 maart dus gesloten zijn. Plopsaqua De Panne is wel geopend, van 11u tot 18u.

Plopsaland De PanneEvenementen

Gerelateerd nieuws

Plopsaland op zoek naar personeel voor camping

12 januari 2017

Plopsaland De Panne maakt zich klaar voor een zomer vol evenementen!

28 juni 2013

Plopsaland start kerstvakantie met Winter Plopsaland en Samson en Gert

20 december 2014

Majaland Kownaty krijgt ook Bumba-attracties

24 april 2017

Eerste attractie geplaatst in Majaland Kownaty

22 april 2017

Plopsa Indoor-parken staan voor drukke meivakantie

22 april 2017