Plopsaland gratis toegankelijk tijdens start wielerwedstrijd

— Gepubliceerd op 22/02/2017 om 19:12 —

Voor het tweede jaar op rij is Plopsa één van de hoofdsponsors van de Driedaagse De Panne-Koksijde. Die wielerwedstrijd start in maart op het Dorpsplein van Plopsaland De Panne.

Tijdens de start wordt het Dorpsplein dan ook opengesteld voor iedereen. Het plein vlakbij de ingang van Plopsaland De Panne is op dinsdag 28 maart gratis toegankelijk tijdens de ploegvoorstelling en de start van de eerste rit van de Driedaagse De Panne-Koksijde.

De ploegvoorstelling vindt plaats op de Kiosk en start om 9u30. Om 11u50 volgt dan het startschot van de eerste, 200 kilometer lange rit op het Dorpsplein, waar voor de gelegenheid diverse drank- en eetkramen zullen staan.

Wie graag een nog exclusievere ochtend beleeft, kan om 9u deelnemen aan een VIP-ontbijt in de feestzalen van Mayaland. Het ontbijt kost 30 euro en plaatsen daarvoor kunnen gereserveerd worden via de website van Plopsaland. In aanwezigheid van enkele wielerlegendes geniet je van een ontbijtbuffet bestaande uit onder andere brood, koffiekoeken, vleeswaren, eieren, pannenkoeken, yoghurt en fruit. Bovendien geniet je vanop de balkons van de feestzalen van een uniek zicht op de start!

Houders van een Plopsa FunCard en inwoners van De Panne en de omliggende gemeenten Veurne, Koksijde en Nieuwpoort genieten van 25% korting op het ontbijt. Zij moeten hun ontbijttickets ook online bestellen.

Vorig jaar vond de start van de wielerwedstrijd plaats in de De Pannelaan, ter hoogte van de glijbaantoren van Plopsaqua. Nu kiezen Plopsa en de wedstrijdorganisatie dus voor een nog sterkere samenwerking.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group (augustus 2016):
We hechten enorm veel belang aan het steunen van initiatieven die belangrijk zijn voor de regio rond het park. Vandaar dat we in 2017 een versterkte samenwerking aangaan en Plopsaland De Panne speciaal openstellen voor het startschot. We gaan er alles aan doen om er een gezellig volksfeest van te maken!

Plopsaland De Panne heropent z’n deuren vanaf zondag 2 april. De attracties, restaurants en winkels zullen bij de start van de wielerwedstrijd op 28 maart dus gesloten zijn. Plopsaqua De Panne is wel geopend, van 11u tot 18u.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Vierde editie Nacht van de Abonnees op komst: tickets nu al verkrijgbaar

9 september 2017

Mooi weer in de Wickie-zone van Plopsaland De Panne!

4 mei 2013

Milka organiseert paaszoektocht in Plopsaland De Panne en Plopsa Coo

3 maart 2014

Feestje voor 20 jaar Kabouter Plop in Plopsaland De Panne

18 november 2017

Plopsa in Orlando, 1 jaar later: een stand van zaken

17 november 2017

20 jaar Ketnet brengt oude en nieuwe gezichten naar Plopsaland

16 november 2017