Plopsaland-Kusttrams vandaag officieel voorgesteld

— Gepubliceerd op 05/08/2014 om 13:36 —

Sinds begin juli rijden er aan de Belgische kust vijf Kusttrams die volledig bestickerd zijn met foto’s van attracties en figuren uit Plopsaland De Panne. In bijzijn van parkmanager Wim Wauters werden de trams vandaag officieel voorgesteld.

Begin vorige maand maakten de Kusttrams die volledig gewijd zijn aan Plopsaland De Panne hun eerste ritjes langs de Belgische kust. Vandaag was het tijd om de trams officieel voor te stellen. Dat gebeurde in bijzijn van Wim Wauters (parkmanager van Plopsaland) en Suzy Costers (directeur De Lijn West-Vlaanderen), die het ontwerp van de tram uit 2000 kreeg.

Ook de ontwerpster van de tram, Kimberley Reynaert, was aanwezig. Kimberley bracht ook  Tim Buelens en dochter Aurelie mee. Aurelie poseert samen met Maya de bij op de tram en Tim werkt als trambestuurder bij De Lijn.

Naast deze personen waren ook Kabouter Plop en Wickie de viking aanwezig. Met de reclame op de Kusttram wil het park meer bezoekers met de Kusttram naar het park laten komen. Nu bedraagt dat aantal slechts 8%.

Wim Wauters, parkmanager:
Iedere bezoeker die met het openbaar tot bij ons geraakt, betekent minder files op de baan en meer comfort voor de andere bezoekers.

Iedere 10 minuten passeert en stopt er vlak voor de ingang van het park een Kusttram. Bovendien ligt het station van De Panne op slechts 500 meter van de ingang van Plopsaland.Een filmpje van zender Focus & WTV vind je hier.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne viert Halloween met Piet Piraat

27 oktober 2013

‘Ketnet fandagen’ in Plopsaland De Panne

5 juli 2013

Plopsa zit samen met centrum voor gelijkheid van kansen

27 april 2012

Mayaland Indoor opnieuw geopend tijdens wintermaanden

7 december 2017

Openingstijden Plopsa-parken in 2018 nu beschikbaar

6 december 2017

20 jaar Ketnet gevierd met feest in Plopsaland De Panne

3 december 2017

UitgelichtVier Kerstmis in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Theater
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Plopsaland

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne