Plopsaland-Kusttrams vandaag officieel voorgesteld

— Gepubliceerd op 05/08/2014 om 13:36 —

Sinds begin juli rijden er aan de Belgische kust vijf Kusttrams die volledig bestickerd zijn met foto’s van attracties en figuren uit Plopsaland De Panne. In bijzijn van parkmanager Wim Wauters werden de trams vandaag officieel voorgesteld.

Begin vorige maand maakten de Kusttrams die volledig gewijd zijn aan Plopsaland De Panne hun eerste ritjes langs de Belgische kust. Vandaag was het tijd om de trams officieel voor te stellen. Dat gebeurde in bijzijn van Wim Wauters (parkmanager van Plopsaland) en Suzy Costers (directeur De Lijn West-Vlaanderen), die het ontwerp van de tram uit 2000 kreeg.

Ook de ontwerpster van de tram, Kimberley Reynaert, was aanwezig. Kimberley bracht ook  Tim Buelens en dochter Aurelie mee. Aurelie poseert samen met Maya de bij op de tram en Tim werkt als trambestuurder bij De Lijn.

Naast deze personen waren ook Kabouter Plop en Wickie de viking aanwezig. Met de reclame op de Kusttram wil het park meer bezoekers met de Kusttram naar het park laten komen. Nu bedraagt dat aantal slechts 8%.

Wim Wauters, parkmanager:
Iedere bezoeker die met het openbaar tot bij ons geraakt, betekent minder files op de baan en meer comfort voor de andere bezoekers.

Iedere 10 minuten passeert en stopt er vlak voor de ingang van het park een Kusttram. Bovendien ligt het station van De Panne op slechts 500 meter van de ingang van Plopsaland.Een filmpje van zender Focus & WTV vind je hier.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne ontvangt tienduizenden abonnees voor exclusieve avond

10 juli 2016

Openparkdagen bij Plopsa in de paasvakantie

12 maart 2014

Seppe Swysen is de premier van Plopsaland

27 mei 2014

Mega Mindy voor de eerste keer in Plopsaland tijdens Halloween

14 oktober 2017

Wendy Van Wanten gaat optreden in Prinsessia Kasteel

11 oktober 2017

Plopsaland De Panne ondersteunt éénvormige mindervalidenkaart

11 oktober 2017

UitgelichtHalloween in de Plopsa-parken
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Mega Mindy Halloween

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne

Halloween met Piet Piraat

Plopsaland De Panne