Plopsaland zorgt voor kerstparade in centrum De Panne

— Gepubliceerd op 26/11/2017 om 19:54 —

Het centrum van De Panne lijkt in december een beetje op Plopsaland. Enkele dagen voor Kerstmis zorgen Plopsa en de gemeente voor een feeërieke kerstparade.

Wie de komende weken gaat winkelen in het centrum van De Panne, kan daar een stukje Plopsaland tegenkomen. Op zaterdag 23 december trekt de Plop Kerstparade met 35 figuren er door de straten. Vanaf 18u kan je onder andere Kabouter Plop, Wickie de Viking, Maya de Bij en Bumba toewuiven. Ook de Kerstman zal erbij zijn!

De gezellige stoet vertrekt aan feestzaal De Boare en wordt anderhalf uur later verwacht op de Markt, waar dan een kerstmarkt plaatsvindt. Daar volgt nog een meet and greet met de Plopsa-figuren en worden de 10 winnaars van de eindejaarsshoppingactie bekend gemaakt. Zij winnen elk een jaarabonnement voor de Plopsa-parken.

Lees ook: Meli-Park Expo brengt geschiedenis weer tot leven

Kans maken op één van de abonnementen kan door te winkelen bij de deelnemende zaken in het centrum van De Panne. Tot 23 december krijg je daar bij iedere aankoop een deelnameformulier voor de wedstrijd en een bon voor maximaal 25 euro korting bij Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne. Alle info over de actie is te vinden op de website van De Panne.

Ook in Plopsaland zelf rijdt vanaf 23 december een Winterparade uit. Speciaal daarvoor trekken de Plopsa-figuren hun winterse outfit met lichtjes aan.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsa-abonnees ontvangen nieuwe editie van PlopsaFUN

1 oktober 2013

Nieuwigheden op winterse plattegrond Plopsaland De Panne

12 november 2014

Kerst met Ketnet in Plopsaland De Panne

29 december 2013

Plannen voor Plopsaqua Hannuit-Landen officieel voorgesteld

9 februari 2018

Carnaval centraal tijdens krokusvakantie in Plopsa-parken

7 februari 2018

Plopsaqua organiseert wedstrijd: om ter snelst van waterglijbaan glijden

2 februari 2018