Prinessia, ROX en GoGoGo op Ketnet-fandagen in Plopsaland De Panne

— Gepubliceerd op 30/04/2014 om 18:39 —

Voor het derde jaar op rij vormt Plopsaland De Panne het decor voor de populair Ketnet-fandagen. De vijf prinsessen van Prinsessia, de drie helden van ROX en de sportieve cast van GoGoGo zullen met veel plezier de bezoekers ontvangen.

Kan je je kinderen niet van de tv weghalen als de helden van ROX (15u30 aan de ROX flyer), de prinsessen van Prinsessia (16u in het Plopsa-theater, met optreden) of de basketters van GoGoGo (13u30 op het Kasteelplein) op het scherm verschijnen? Kom dan naar de Ketnet-fandagen in Plopsaland De Panne! Komend verlengd weekend, van 1 tot 4 mei, kan je hen ontmoeten in Plopsaland De Panne! Je kan met hen op de foto en vragen om je boek of dvd te handtekenen!

Na de meet and greets wordt de Kiosk op het Dorpsplein de place to be, want om 17u staat de KetnetBand er op het podium! Zij brengen naar goede gewoonte liedjes en medleys van Studio 100- en Ketnet-programma’s.

Bovendien kan je je als echte Ketnet-fan bewijzen! Want de casts van Prinsessia, ROX en GoGoGo én Bumba hebben leuke opdrachten voor de bezoekers! Nadat je een opdracht hebt uitgevoerd, krijg je een stempel. Als je minstens drie opdrachten hebt uitgevoerd, kiest de KetnetBand jou misschien wel uit het publiek om met hen mee te zingen en te dansen en wordt je uitgeroepen tot de grootste Ketnet-fan!

De Ketnet-fandagen vinden plaats van donderdag 1 tot zondag 4 mei in Plopsaland De Panne. Bestel snel je voordelige tickets op Plopsa.be!

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Ketnet feest een weekend lang in Plopsaland De Panne

5 mei 2016

Plopsaland De Panne ontvangt filmwagens en eigen premier

15 juni 2014

Een dagje uit naar Plopsaland De Panne

31 juli 2013

Feestje voor 20 jaar Kabouter Plop in Plopsaland De Panne

18 november 2017

Plopsa in Orlando, 1 jaar later: een stand van zaken

17 november 2017

20 jaar Ketnet brengt oude en nieuwe gezichten naar Plopsaland

16 november 2017