Samson & Gert gaan naar Hollywood in nieuwe Kerstshow!

— Gepubliceerd op 26/12/2016 om 20:45 —

Vanaf vandaag kan je in het Plopsa Theater gaan kijken naar de Samson & Gert Kerstshow. De show, waarin het duo samen met hun vrienden auditie doen voor een filmrol, ging vandaag in première.

Voor het 26e jaar op rij trekken Samson & Gert ook deze kerstvakantie weer het theater in voor hun populaire Kerstshow. Dat doen ze uiteraard in het bijzijn van hun vrienden De Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto. De cast wordt – net zoals vorig jaar – vervoegd door James Cooke en Viktor Verhulst, Gerts zoon.

Samson & Gert krijgen bezoek van Stievie Spoelberg (James Cooke), een bekende filmregisseur uit Hollywood. Hij wil een nieuwe film maken ‘The Pet’ met één van de vrienden in de hoofdrol. Samson, Gert, De Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto zetten hun beste beentje voor, want ze willen uiteraard allemaal meespelen in de film. Uiteindelijk lonkt er voor één iemand een avontuur in Hollywood…

De show ging vanmiddag in première. Enkele bekende Vlamingen woonden de show bij. Zo waren Dirk Van Vooren (Steven Stil in Piet Piraat) en Danny Verbiest (de originele stem en bedenker van Samson) samen met hun gezin afgezakt naar De Panne.

Tijdens de premièrevoorstelling werd Ijvi Hagelsteijn, vaste choreografe van Studio 100 én al 25 jaar lang het brein achter de danspasjes van het Samsonballet, uitgebreid in de bloemetjes gezet. Voor de gelegenheid hadden heel wat ex-Samsonballetdansers en -danseressen een flashmob voorbereid.

Samson & Gert zijn nog tot en met 4 januari 2017 in het Plopsa Theater te vinden (niet inbegrepen bij toegang tot Plopsaland De Panne). Op 6 en 7 januari spelen ze nog enkele shows in het Ethias Theater in Hasselt. Wil je de show zelf komen beleven? Haast je dan, want bijna alle tickets zijn al de deur uit! Je vindt alle info over de show op deze pagina.

Foto's

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne trapt 15e seizoen af

6 april 2015

Ketnet Musical in première gegaan in Plopsa Theater

6 februari 2016

Samson en Gert Kerstshow 2013 binnenkort op DVD

27 oktober 2014

Mayaland Indoor opnieuw geopend tijdens wintermaanden

7 december 2017

Openingstijden Plopsa-parken in 2018 nu beschikbaar

6 december 2017

20 jaar Ketnet gevierd met feest in Plopsaland De Panne

3 december 2017

UitgelichtVier Kerstmis in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Theater
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Plopsaland

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne