Sky Scream officieel geopend met persconferentie

— Gepubliceerd op 12/04/2014 om 10:22 —

Met een persconferentie en enkele proefritjes werd Sky Scream in Holiday Park gisteren officieel geopend. Parkmanager Bernd Beitz en Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof nodigden de pers uit voor een proefritje.

Net voor de paasvakantie werd Holiday Park’s nieuwe achtbaan officieel geopend. Het park nodigde daarvoor de Duitse pers uit en gaf hen de kans de achtbaan uit te testen. Ook Bernd Beitz, de parkmanager van Holiday Park en Steve Van den Kerkhof, algemeen directeur van Plopsa, namen plaats in de trein van de achtbaan.

Met een druk op de knop werd de achtbaan Sky Scream in werking gesteld. In anderhalve seconde haalt de achtbaantrein al een snelheid van 90 km/h, wat later nog stijgt tot 100 km/h. Hoogtepunten zijn onder meer een slow motion roll en een verticale duik in de diepte.

“Het was belangrijk om de achtbaan op de start van het seizoen voor onze gasten in werking te stellen. Tegen de zomer moet ook de omgeving, een sombere spookstad, afgewerkt zijn”, zegt parkmanager Bernd Beitz. Deze nieuwe attractie en het gebied rond Sky Scream hebben een oppervlakte van 5000 vierkante meter een capaciteit van 1500 bezoekers per uur en verder een aanvulling op het uitgebreide assortiment van het Holiday Park.


foto: Plopsa

Holiday Park opent vandaag opnieuw z’n deuren voor het publiek. Naast Sky Scream opent het park ook de vernieuwde Wickie splash.

Foto’s

  

Holiday Park

De beste kortingen voor Holiday Park

Gerelateerd nieuws

‘Expedition GeForce’ opnieuw verkozen tot beste Europese coaster

11 september 2012

Afscheid Superwirbel valt Holiday Park zwaar

23 oktober 2013

Plopsa bekroond met European Star Awards

25 september 2014

Majaland Kownaty: stand van zaken vanop de werf

17 augustus 2017

Plopsa brengt folder uit voor Camping Ter Hoeve

14 augustus 2017

2Empress brengt festivalsfeer naar Plopsaland De Panne

13 augustus 2017