Sky Scream officieel geopend met persconferentie

— Gepubliceerd op 12/04/2014 om 10:22 —

Met een persconferentie en enkele proefritjes werd Sky Scream in Holiday Park gisteren officieel geopend. Parkmanager Bernd Beitz en Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof nodigden de pers uit voor een proefritje.

Net voor de paasvakantie werd Holiday Park’s nieuwe achtbaan officieel geopend. Het park nodigde daarvoor de Duitse pers uit en gaf hen de kans de achtbaan uit te testen. Ook Bernd Beitz, de parkmanager van Holiday Park en Steve Van den Kerkhof, algemeen directeur van Plopsa, namen plaats in de trein van de achtbaan.

Met een druk op de knop werd de achtbaan Sky Scream in werking gesteld. In anderhalve seconde haalt de achtbaantrein al een snelheid van 90 km/h, wat later nog stijgt tot 100 km/h. Hoogtepunten zijn onder meer een slow motion roll en een verticale duik in de diepte.

“Het was belangrijk om de achtbaan op de start van het seizoen voor onze gasten in werking te stellen. Tegen de zomer moet ook de omgeving, een sombere spookstad, afgewerkt zijn”, zegt parkmanager Bernd Beitz. Deze nieuwe attractie en het gebied rond Sky Scream hebben een oppervlakte van 5000 vierkante meter een capaciteit van 1500 bezoekers per uur en verder een aanvulling op het uitgebreide assortiment van het Holiday Park.


foto: Plopsa

Holiday Park opent vandaag opnieuw z’n deuren voor het publiek. Naast Sky Scream opent het park ook de vernieuwde Wickie splash.

Foto’s

  

De beste kortingen voor Holiday Park

Gerelateerd nieuws

Holiday Park waarschuwt bezoekers voor winterweer

26 maart 2013

50% korting bij Efteling voor houders van Plopsa FunCard

7 januari 2014

Halloween in de Plopsa-parken: een overzicht

12 oktober 2016

Mayaland Indoor opnieuw geopend tijdens wintermaanden

7 december 2017

Openingstijden Plopsa-parken in 2018 nu beschikbaar

6 december 2017

20 jaar Ketnet gevierd met feest in Plopsaland De Panne

3 december 2017

UitgelichtVier Kerstmis in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Theater
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Plopsaland

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne