Wickie-coaster verkozen tot Attractie van het jaar 2013!

— Gepubliceerd op 22/02/2014 om 10:00 —

De Wickie-coaster in Plopsa Indoor Hasselt is door onze bezoekers verkozen tot Attractie van het jaar 2013. Dat kunnen we besluiten uit de resultaten van onze eindejaarspoll die afgelopen woensdag afgerond werd. Onderaan deze pagina ontdek je ook wie onze wedstrijd gewonnen heeft!

Tussen 24 januari en 19 februari kon je via onze website stemmen voor Attractie van het jaar 2013, kortweg AVHJ. Ondertussen, drie dagen nadat de stemming gesloten werd, zijn alle stemmen geteld en werd duidelijk dat de Wickie-coaster in Plopsa Indoor Hasselt jullie favoriete attractie van het afgelopen jaar was! De attractie kreeg 82 stemmen, maarliefst 19 stemmen meer dan de nummer twee!

De volledige lijst
De top tien wordt gevormd door de Wickie-coaster in Plopsa Indoor Hasselt (82 stemmen) helemaal bovenaan, gevolgd door Anubis in Plopsa Indoor Coevorden (63 stemmen) en Anubis The Ride in Plopsaland De Panne (59 stemmen). De volledige lijst en de top 5 per park kan je hier downloaden.

DOWNLOAD HIER DE VOLLEDIGE LIJST!

Wat we kunnen afleiden…


de Wickie-coaster in Plopsa Indoor Hasselt

Wedstrijd
Aan onze verkiezing was ook een wedstrijd verbonden waarbij je twee tickets kon winnen voor een Plopsa-park naar keuze tijdens de paasvakantie. Onze onschuldige hand heeft beslist dat Wim Present de winnaar van de wedstrijd, in samenwerking met Plopsa, is! Hij wint twee tickets voor zijn favoriete Plopsa-park: Plopsaland De Panne!

We willen iedereen bedanken voor het massale stemmen en we kijken al uit naar de volgende editie van onze Attractie van het jaar-verkiezing, begin volgend jaar!

Plopsa Indoor Hasselt

De beste kortingen voor Plopsa Indoor Hasselt

Gerelateerd nieuws

Een blitsbezoek aan de Plopsa-winkel en Plopsa Indoor Hasselt

3 augustus 2012

15 nominaties voor Plopsa bij Diamond ThemePark Awards

4 januari 2016

Plopsa Indoor Hasselt krijgt Sinterklaas op bezoek

18 november 2014

Majaland Kownaty: stand van zaken vanop de werf

17 augustus 2017

Plopsa brengt folder uit voor Camping Ter Hoeve

14 augustus 2017

2Empress brengt festivalsfeer naar Plopsaland De Panne

13 augustus 2017