De verschillende Plopsa-abonnementen bieden veel meer dan onbeperkte toegang tot één of meerdere Plopsa-parken. Je kan met je abonnement ook genieten van heel wat leuke voordelen en extra’s. Op deze pagina vind je een overzicht van alle voordelen.

10% korting in alle Plopsa Winkels

Op vertoon van je Plopsa FunCard of GoldCard krijg je aan de kassa's van alle Plopsa Winkels (in de parken en de externe winkel) 10% korting op je aankopen (behalve op audio en video).

Gratis PlopsaFUN Magazine

Vier keer per jaar valt er bij de abonnees van Plopsa een leuk magazine in de bus. In het PlopsaFUN Magazine staan allerlei leuke weetjes, foto's en spelletjes die exclusief voor abonnees zijn.

40% korting in Plopsaqua

Houders van een Plopsa FunCard genieten van 40% korting op een ticket voor Plopsaqua: €11,99 in plaats van €19,99. Met een Plopsa GoldCard krijg je zelfs een jaar lang onbeperkte toegang tot het waterpark!

25% korting in het Plopsa Theater

Regelmatig kan je in het Plopsa Theater kijken naar theatervoorstellingen, concerten, opnames ... Als Plopsa-abonnee (Plopsa BumbaCard, FunCard, Bumba GoldCard of GoldCard) geniet je van 25% korting op deze evenementen.

Korting bij andere dagattracties

Met je Plopsa FunCard of GoldCard krijg je, op vertoon van je abonnement, tot 50% korting bij onderstaande dagattracties. Deze voordelen zijn onbeperkt geldig tijdens de geldigheid van uw abonnement (tenzij anders vermeld). Klik hier voor een lijst van alle dagattracties. Ga voor gedetailleerde voorwaarden naar plopsafuncard.be.