Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen we van onze bezoekers dezelfde vragen. Daarom hebben we deze vragen hieronder opgelijst en voorzien van een antwoord. Heb je nog een andere vraag? Aarzel dan niet ze te stellen via ons contactformulier.

Waar kan ik het recentste Plopsa-nieuws vinden?

Het recentste nieuws, fotoverslagen en meer vind je op onze nieuwspagina. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes over de Plopsa-parken, onze fotoverslagen of reportages? Dan kan je ons volgen op Facebook, Twitter, Instagram of YouTube.

Waar vind ik alle informatie over de Plopsa-parken?

Alle informatie over de Plopsa-parken kan je vinden als je in de navigatie op ‘Parken‘ klikt. Daar kan je kiezen over welk park je meer info wilt.

Waar komen alle foto’s op deze website vandaan?

Alle foto’s op deze website zijn, tenzij anders vermeld, eigen foto’s. Deze foto’s mogen worden overgenomen door andere websites en fora op voorwaarde dat er een duidelijke vermelding van en een link naar onze website is. Teksten (nieuwsberichten, verslagen, attractie-info, …) mogen niet overgenomen worden.

Ik heb zelf ook een website. Kan ik een vermelding krijgen op jullie linkpagina?

Als je een website, blog of social mediakanaal hebt met als thema Plopsa, Studio 100, pretparken of een gerelateerd onderwerp en je ziet een linkruil zitten, kan je steeds een bericht versturen via ons contactformulier. Van zodra we je aanvraag ontvangen hebben, bekijken we je site grondig en houden we je op de hoogte.

Wat zijn de openingstijden van de Plopsa-parken?

De openingstijden van de Plopsa-parken vind je terug op verschillende plaatsen op de website. Op de homepagina krijg je een overzicht van de openingstijden van ieder park, van gisteren tot een week vooruit. Je kan de openingstijden ook raadplegen op het praktische gedeelte van de pagina’s over een park en in de balk bovenaan op iedere parkpagina.

Op volgende links vind je de openingsuren van de parken:

Hoeveel kost een ticket of abonnement?

De ticketprijzen van de Plopsa-parken kan je raadplegen op het praktische gedeelte van de pagina’s over een Plopsa-park. Een overzicht van de huidige toegangsprijzen van alle parken en eventuele kortingsacties vind je op deze pagina.

Klik op de naam van het park voor de toegangsprijzen:

Als je op voorhand graag wil weten wat de totaalprijs is van alle tickets, kan je op die pagina ook een prijsindicatie krijgen. Alle informatie over de verschillende soorten abonnementen hebben we hier opgelijst.

Welke shows en evenementen zijn er?

Jaarlijks zijn er in de Plopsa-parken heel wat shows en evenementen. De shows en evenementen die in de nabije toekomst gepland staan, vind je op de homepagina.

Op volgende links vind je de shows die in de parken te zien zijn:

Een overzicht van de evenementen vind je op volgende pagina’s:

Waar kan ik tickets bestellen voor de Plopsa-parken?

Het is aangeraden om je Plopsa-tickets op voorhand online te bestellen. Zo vermijd je eventuele wachtrijen aan de kassa en geniet je bovendien van kortingsacties. Tickets zijn verkrijgbaar in de officiële ticketshop van het park.