Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen we van onze bezoekers dezelfde vragen. Daarom hebben we deze vragen hieronder opgelijst en voorzien van een antwoord. Heb je nog een andere vraag? Aarzel dan niet ze te stellen via ons contactformulier.

Waar kan ik het recentste Plopsa-nieuws vinden?

Het recentste nieuws, foto-verslagen en meer vind je op onze nieuwspagina.

Waar vind ik alle informatie over de Plopsa-parken?

Alle informatie over de Plopsa-parken kan je vinden als je in het menu op ‘Parken‘ klikt. Daar kan je kiezen over welk park je meer info wilt.

Waar komen alle foto’s op deze website vandaan?

Alle foto’s op deze website zijn, tenzij anders vermeld, eigen foto’s.

Ik heb zelf ook een website. Kan ik een vermelding krijgen op jullie linkpagina?

Als jouw website over pretparken gaat en je ziet een linkruil zitten, kan je steeds een bericht versturen via ons contactformulier. Van zodra we je aanvraag ontvangen hebben, bekijken we je site eerst grondig en houden we je op de hoogte.

Wat zijn de openingstijden van de Plopsa-parken?

De openingstijden van de Plopsa-parken vind je terug op verschillende plaatsen op de website. Op de homepagina krijg je een overzicht van de openingstijden van ieder park, van gisteren tot een week vooruit. Je kan de openingstijden ook raadplegen op het praktische gedeelte van de parkpagina’s en in de balk bovenaan op iedere parkpagina.

Op volgende links vind je de openingsuren van de parken:

Hoeveel kost een ticket of abonnement?

De ticketprijzen van de Plopsa-parken kan je raadplegen op het praktische gedeelte van de parkpagina’s of in het handige overzicht van alle parken.

Klik op de naam van het park voor de toegangsprijzen:

Als je op voorhand graag wil weten wat de totaalprijs is van alle tickets, kan je op die pagina ook een prijsindicatie krijgen. Alle informatie over de verschillende soorten abonnementen hebben we hier opgelijst.

Welke shows en evenementen zijn er?

Jaarlijks zijn er in de Plopsa-parken heel wat shows en evenementen. De shows en evenementen die in de nabije toekomst gepland staan, vind je op de homepagina.

Op volgende links vind je de shows die in de parken te zien zijn:

Een overzicht van de evenementen vind je op volgende pagina’s: