Dossiers

Wanneer er in Holiday Park een nieuwe attractie of zelfs een hele nieuwe zone opent, bekijken wij de plannen iets grondiger en maken we er een dossier van. In de dossiers komen ook alle bouw- en conceptfoto’s te staan.

Waterski Stuntshow

Voor het 37e jaar op rij is er ook in 2019 een spectaculaire waterstuntshow te zien in Holiday Park. Op de grote vijver achterin het park kan je daar naar (...)

Nu ontdekken

Nieuwe ingang

De voormalige ingang van Holiday Park ging al heel wat jaren mee en was aan vervanging toe. Dat merkte ook Plopsa. In 2012 kreeg Holiday Park een volledig nieuwe ingangszone op (...)

Nu ontdekken

Majaland

Eén jaar nadat de overdekte versie van Majaland in Plopsaland De Panne opende, werd op 26 juni 2012 de Duitse versie in Holiday Park geopend. Steve van den Kerkhof (algemeen (...)

Nu ontdekken

Sky Scream

In de zomer van 2014 pakte Holiday Park uit met een gloednieuwe gelanceerde achtbaan. In slechts enkele seconden bereikt de achtbaan een snelheid van 100 km/u en een hoogte van (...)

Nu ontdekken

Wikingerdorf

Wickie de Viking heeft Holiday Park bereikt! In de winter van 2013/2014 werd de boomstamattractie Teufelsfässer en het gebied rond de attractie omgevormd tot een heus vikingdorp met de welbekende, (...)

Nu ontdekken

Airshow '71

In de zomer van 2015 opende Holiday Park een nieuwe, spectaculaire attractie: Sky Fly. Een jaar later werd het gebied rond de attractie omgebouwd tot Airshow '71. Fase 1: de (...)

Nu ontdekken

Geschiedenis

Holiday Park heeft een rijke geschiedenis. In 1971 kocht de familie Schneider, een Duitse circusfamilie, het Märchenwald Haßloch. Dat park werd in 1973 dan omgedoopt tot Holiday Park. Eerst had (...)

Nu ontdekken

Holiday Park sinds de overname

Op 3 november 2013 was het exact drie jaar geleden dat de Plopsa-groep het Duitse pretpark Holiday Park overkocht. Nu kennen we het park vooral van topachtbaan Expedition GeForce, het (...)

Nu ontdekken

Parksongs

Holiday Park is het enige Plopsa-park dat een eigen parksong had. Buiten de parksong over alle attracties bestaat er ook een Halloween Song en de Expedition GeForce soundtrack. Holiday Park (...)

Nu ontdekken