Het recentste Plopsa-nieuws

Hieronder vind je een overzicht van het recentste Plopsa-nieuws. Wil je het nieuws per park bekijken? Kies dan hieronder één van de parken of een onderwerp en ontdek alle nieuwtjes!

13 december 2019

Eerste fase bouw Plopsaqua Landen-Hannuit afgerond

Begin mei werd in Hannuit het startschot gegeven voor de bouw van Plopsaqua Landen-Hannuit. Intussen werd er hard gewerkt aan het tweede Belgische Plopsa-waterpark en zijn de grondwerken en bouw van de staalconstructie afgerond.

Meer lezen

3 december 2019

Fans krijgen rondleiding door Plopsa Hotel tijdens Plopsa Fanday

Op 21 december 2019 worden alle Plopsa-fans verwacht in Plopsaland De Panne voor een nieuwe editie van de Plopsa Fanday. Daar zullen de toekomstplannen voor de komende jaren uit de doeken gedaan worden.

Meer lezen

9 november 2019

Dino Splash in Plopsaland De Panne voor het eerst geopend tijdens winter

Voor het eerst opent Plopsaland De Panne haar boomstamattractie ook tijdens de wintermaanden. De dit jaar compleet vernieuwde Dino Splash zal bezoekers verwelkomen wanneer het weer het toelaat.

Meer lezen

5 november 2019

Een blik op de werf van het Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne

In het najaar van 2020 worden de eerste gasten verwacht in het Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne. Tot dan wordt er hard doorgewerkt op de enorme bouwwerf aan de ingang van het park.

Meer lezen

3 november 2019

Meer bezoekers voor Plopsa-parken tijdens herfstvakantie

Plopsa kijkt tevreden terug op de voorbije herfstvakantie. De pretparkengroep mocht een stijging noteren van 4% in bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Meer lezen

2 november 2019

Grootse plannen voor Plopsa Coo: nieuwe attractie in 2020, later ook hotel

De Plopsa Group heeft grote plannen met Plopsa Coo. Het Plopsa-park in de Belgische Ardennen opent in 2020 een nieuwe attractie rond Maya de Bij. Later moeten er ook een hotel en indoorpark komen.

Meer lezen

1 november 2019

Extreme nieuwe achtbaan Plopsaland sneller dan Anubis The Ride

De nieuwe lanceerachtbaan die Plopsaland De Panne in 2021 opent, wordt de snelste achtbaan van het park. Bezoekers bereiken in de achtbaan een topsnelheid van 95 km/h.

Meer lezen

31 oktober 2019

Stand van zaken: bouw Plopsaqua Landen-Hannuit gaat de hoogte in

Op de werf van het nieuwe Plopsa-waterpark in Hannuit is onlangs een nieuwe mijlpaal bereikt. Na de grondwerken is nu ook gestart met de staalstructuur van het gebouw.

Meer lezen

23 oktober 2019

5 inversies voor nieuwe spectaculaire achtbaan Plopsaland De Panne

In 2021 opent Plopsaland De Panne een nieuwe spectaculaire achtbaan. Het gaat om een Xtreme Spinning Coaster van Mack Rides, die volgens bouwplannen 5 inversies en 2 lanceringen krijgt.

Meer lezen