Het recentste Plopsa-nieuws

Hieronder vind je een overzicht van het recentste Plopsa-nieuws. Wil je het nieuws per park bekijken? Kies dan hieronder één van de parken of een onderwerp en ontdek alle nieuwtjes!

15 januari 2021

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

Vanaf deze zomer kunnen liefhebbers van adembenemende rollercoasters en fans van Tomorrowland kennismaken met ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’ in Plopsaland De Panne, een […]

Meer lezen

18 september 2020

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

Plopsaland De Panne blijft voor het eerst ook na de kerstvakantie open tijdens de weekends van januari, februari en maart en gedurende de volledige krokusvakantie. […]

Meer lezen

8 juni 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

Plopsaland De Panne opent op woensdag 1 juli opnieuw haar deuren voor het grote publiek. Ook de andere Belgische Plopsa-parken, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo zullen dan weer toegankelijk zijn.

Meer lezen

28 mei 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

Vanaf 29 mei 2020 is er opnieuw een Plopsa-park open. Het Nederlandse Plopsa Indoor Coevorden verwelkomt vanaf dan – als eerste van de Plopsa-parken – opnieuw bezoekers.

Meer lezen

10 maart 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

De Plopsa Group wordt binnenkort ook actief in Tsjechië. Samen met twee investeerders wil het in de hoofdstad van het land een nieuw indoorthemapark rond Maya de Bij openen. Die plannen maakte de Vlaamse pretparkgroep vandaag zelf bekend.

Meer lezen

13 januari 2020

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

Deze week neemt Plopsaqua De Panne, het waterpark naast Plopsaland De Panne, afscheid van de sauna. Het gebouw naast het Buitenbad gaat tegen de vlakte en er komt een nieuwe sauna in het binnengebied.

Meer lezen

8 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

Het overdekte themagebied van Holiday Park mocht deze winter voor het eerst bezoekers verwelkomen. Afgelopen maandag ontving Holiday Indoor zijn 18.000ste bezoeker sinds begin november.

Meer lezen

23 december 2019

Dan toch: Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

Plopsa neemt het noodlijdende Antwerpse indoorpretpark Comics Station over. Daarover hebben de Plopsa Group en de directie van het indoorpretpark vandaag een akkoord gesloten. In april 2020 opent het park opnieuw de deuren.

Meer lezen

23 december 2019

4 miljoenste bezoeker gevierd in Plopsa Indoor Hasselt

Het indoorpretpark Plopsa Indoor Hasselt verwelkomde vandaag op feestelijke wijze haar 4 miljoenste bezoeker. Het gezin werd overstelpt met cadeaus, waaronder een Plopsa-jaarabonnement.

Meer lezen