1 miljoenste bezoeker Plopsaqua verrast door Gert Verhulst

Gepubliceerd op 16/08/2018 om 18:35

Plopsaqua De Panne verwelkomde vandaag op feestelijke wijze haar 1 miljoenste bezoeker. Daarmee bereikt het in 2015 geopende waterpark, gelegen naast Plopsaland De Panne, een nieuwe mijlpaal.

Vandaag was een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Plopsaqua De Panne. Het allereerste waterpretpark van de Plopsa Group bereikte vandaag – 3,5 jaar na de opening – de kaap van 1 miljoen bezoekers. De eer was weggelegd voor de 8-jarige Margot Verschelde, die samen met haar ouders en broertje Viktor kwam genieten van een frisse duik.

Bij hun aankomst werd het gezin nietsvermoedend verrast door Gert en Marie Verhulst. Daarbovenop kregen ze een uitgebreid cadeaupakket, waaronder een Plopsa GoldCard voor elk gezinslid. Met de Plopsa GoldCard heeft het gezin nu recht op 1 jaar toegang tot alle pret- en waterparken van de Plopsa Group. Het jaarabonnement brengt daarnaast nog tal van andere voordelen met zich mee, waaronder korting op souvenirs en tickets voor andere dagattracties.

Plopsaqua De Panne, het eerste waterpretpark van de Plopsa Group, opende de deuren op 22 maart 2015. Het op-en-top gethematiseerde waterpark is dankzij de unieke totaalbeleving een groot succes.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
Het concept slaat bijzonder goed aan. Daarnaast proberen we telkens uit te pakken met nieuwe initiatieven zoals recentelijk het nachtzwemmen tot 1 uur ‘s nachts op vrijdagavond. Enkele weken geleden braken we nog een nieuw bezoekersrecord!

Voorlopig is Plopsaqua De Panne het enige Plopsa-waterpark. Er zijn wel al concrete plannen voor een tweede vestiging in het Waalse Hannuit en een derde in Mechelen, dat het grootste waterpark van België moet worden.

Bron: Persbericht Plopsa

Foto's

De beste kortingen voor Plopsaqua De Panne

Gerelateerd nieuws

Voor 12 euro naar Plopsa dankzij Brantano

8 april 2015

Joepie Poolparty allereerste evenement in Plopsaqua

5 mei 2015

Foto-update uit Plopsaland De Panne (22 juni 2014)

22 juni 2014

21 nominaties voor Plopsa-parken bij Diamond ThemePark Awards

14 november 2018

Na bijna 30 jaar: Plopsaland De Panne neemt vandaag afscheid van Boomstammetjes

4 november 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt menukaart Restaurant Prinsessia

3 november 2018