10.000 abonnees worden verwend tijdens Nacht van de Abonnees

Gepubliceerd op 09/07/2017 om 11:08

De derde editie van De Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne bracht opnieuw 10.000 abonnees op de been. Zij werden, als trouwe bezoekers, in de bloemetjes gezet tijdens een exclusieve avondopening.

Wat drie jaar geleden begon als éénmalig evenement ter ere van de 15e verjaardag van Plopsaland De Panne, is inmiddels uitgegroeid tot een mooie traditie. Plopsa organiseerde gisteren voor het derde jaar op rij De Nacht van de Abonnees: een exclusieve avondopening voor haar abonnementhouders.

De zomeravond ging van start met een steronthulling van Belle Perez op de Walk of Fame aan het Plopsa Theater. Na deze warme verwelkoming dompelde ze de aanwezigen onder in een zwoele Spaanse sfeer met haar bekende zomerse hits. Vervolgens gaf het vrouwelijke dj-duo 2EMPRESS het beste van zichzelf tijdens een daverende liveset. Het duo zal de komende twee maanden regelmatig terugkeren naar Plopsaland voor de zomernocturnes.

Ook de attracties waren geopend en op diverse locaties in het park konden abonnementhouders van animatie genieten, waaronder de Plopsa Parade die met alle figuren doorheen het park trok. Aansluitend op de dj-set van 2EMPRESS werd de avond volwaardig afgesloten met een muzikaal vuurwerkspektakel.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
We hebben het succes van Plopsa in de eerste plaats te danken aan onze bezoekers. Onze 95.000 abonnees zijn onze trouwste fans. Daarom vinden we het belangrijk hen jaarlijks met een exclusief evenement te verwennen, waarbij zij de sterren van de avond zijn!

Je kan De Nacht van de Abonnees (her)beleven met de aftermovie van Plopsa hieronder.

Bron: Persbericht Plopsa

Video

Gerelateerd nieuws

Meer bezoekers voor Plopsa-parken tijdens herfstvakantie

3 november 2019

Plopsaland De Panne bouwt nieuw stationsgebouw voor Plopsa Express

14 december 2018

Eerste dino’s aangekomen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

30 juni 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020