15-jarigen komend weekend gratis naar Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 17/09/2015 om 15:42

Ook komend weekend pakt Plopsaland De Panne uit met leuke evenementen in het kader van 15 jaar Plopsaland De Panne. 15-jarigen mogen onder een aantal voorwaarden bovendien gratis binnen.

Het feestje blijft maar duren in Plopsaland De Panne. Zaterdag 19 september krijgen de bezoekers bovenop de reeds geplande Plopsa Parade en Maya Show een verrassingsoptreden van de populaire prinsessen uit Prinsessia voorgeschoteld.

Wie het graag wat ruiger heeft kan er zondag 20 september terecht voor de tweede editie van Cars&Coasters. Tijdens dat evenement kan je in het park de grootste Europese collectie filmwagens bewonderen. Een 40-tal bekende wagens uit onder andere Starsky & Hutch, The Fast and the Furious en Scooby Doo zullen de hele dag door tentoongesteld staan.

Om het allemaal nog iets meer Hollywood te maken zijn er ook meet and greets met bekende Amerikaanse superhelden en Star Wars-personages op het Dorpsplein van het park. De liveband Moonlight Mile zorgt voor een spetterend optreden.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
Dit weekend komt iedereen aan z’n trekken in Plopsaland De Panne. Wie houdt van prinsessen kan op zaterdag de liveshow van Prinsessia bijwonen, liefhebbers van auto’s en blockbusters zullen op zondag een unieke dag beleven. Dit in combinatie met meer dan 50 attracties, meet and greets met de Plopsa-figuren, de Maya Show en de Plopsa Parade ter gelegenheid van onze 15e verjaardag.

15-jarigen mogen, mits één betalende persoon hen vergezelt, komend weekend gratis binnen in Plopsaland. De tickets moeten vooraf wel gereserveerd en afgedrukt worden via de ticketshop. Aan de ticketcontrole dien je naast het ticket ook een geldig identiteitsbewijs voor te leggen.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsa-parken zetten paasvakantie in met paaseierenraap

28 maart 2018

Veel nieuwigheden tijdens Winter Plopsaland

5 december 2014

Plopsaland De Panne wil extreme nieuwe achtbaan openen

12 augustus 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020