20 jaar Ketnet brengt oude en nieuwe gezichten naar Plopsaland

Gepubliceerd op 16/11/2017 om 21:46

Ketnet bestaat in december 20 jaar en viert dat met onder andere een verjaardagsfeest in Plopsaland De Panne. Stilaan raken er meer details bekend over het programma van het evenement.

Heel wat Ketnet-kijkers hebben 1 december 2017 waarschijnlijk al in het rood omcirkeld in hun agenda. Dan is het namelijk 20 jaar geleden dat Ketnet gelanceerd werd als kinderzender van de Vlaamse openbare omroep. De zender viert dat met enkele concerten in het Sportpaleis en op 2 en 3 december staat er een feestje op het programma in Plopsaland De Panne.

Tijdens het 20 jaar Ketnet-weekend brengt de zender heel wat gezichten en acteurs van vroeger en nu mee. Zo zal de huidige formatie Ketnet-wrappers aanwezig zijn, maar ook de cast van Galaxy Park – die nog niet zo heel lang geleden naar Plopsaland De Panne kwam – komt opnieuw langs. Op 2 december kan je Os en Mellanie ontmoeten en op 3 december zijn dat Paula en Os.

Ook voor de huidige generatie Ketnetters wordt het een interessant weekend. Zij kunnen het razend populaire aapje Olly Wannabe voor het eerst in het echt ontmoeten op het Dorpsplein. Voor wie van goochelen houdt, is er dan weer een meet and greet met de goochelaars van Trix, het nieuwe Ketnet-programma dat sinds begin dit jaar te zien is. Fans van Sturmtroopers – het experimenteerprogramma – kunnen Nico Sturm ontmoeten. Daarnaast komen ook de Helden weer langs.

In het weekend van 2 en 3 december 2017 staat Plopsaland De Panne in het teken van 20 jaar Ketnet. Naast de meet and greets is er ’s avonds nog een optreden van de KetnetBand. Een overzichtelijke lijst van het volledige programma vind je terug op deze pagina.

Gerelateerd nieuws

Plopsa-parken staan voor najaar boordevol evenementen

28 september 2015

Foto-update uit Plopsaland De Panne (18 augustus 2016)

18 augustus 2016

Twee reusachtige palmbomen geplant in Plopsaland De Panne

6 september 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020