20 jaar Ketnet brengt oude en nieuwe gezichten naar Plopsaland

— Gepubliceerd op 16/11/2017 om 21:46 —

Ketnet bestaat in december 20 jaar en viert dat met onder andere een verjaardagsfeest in Plopsaland De Panne. Stilaan raken er meer details bekend over het programma van het evenement.

Heel wat Ketnet-kijkers hebben 1 december 2017 waarschijnlijk al in het rood omcirkeld in hun agenda. Dan is het namelijk 20 jaar geleden dat Ketnet gelanceerd werd als kinderzender van de Vlaamse openbare omroep. De zender viert dat met enkele concerten in het Sportpaleis en op 2 en 3 december staat er een feestje op het programma in Plopsaland De Panne.

Tijdens het 20 jaar Ketnet-weekend brengt de zender heel wat gezichten en acteurs van vroeger en nu mee. Zo zal de huidige formatie Ketnet-wrappers aanwezig zijn, maar ook de cast van Galaxy Park – die nog niet zo heel lang geleden naar Plopsaland De Panne kwam – komt opnieuw langs. Op 2 december kan je Os en Mellanie ontmoeten en op 3 december zijn dat Paula en Os.

Ook voor de huidige generatie Ketnetters wordt het een interessant weekend. Zij kunnen het razend populaire aapje Olly Wannabe voor het eerst in het echt ontmoeten op het Dorpsplein. Voor wie van goochelen houdt, is er dan weer een meet and greet met de goochelaars van Trix, het nieuwe Ketnet-programma dat sinds begin dit jaar te zien is. Fans van Sturmtroopers – het experimenteerprogramma – kunnen Nico Sturm ontmoeten. Daarnaast komen ook de Helden weer langs.

In het weekend van 2 en 3 december 2017 staat Plopsaland De Panne in het teken van 20 jaar Ketnet. Naast de meet and greets is er ‘s avonds nog een optreden van de KetnetBand. Een overzichtelijke lijst van het volledige programma vind je terug op deze pagina.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Rachel ‘Oma Plopsa’ Lammens (93) overleden

28 september 2017

K3-optreden in Plopsaland De Panne live vertaald in gebarentaal

6 september 2016

Plopsa-parken bekroond met European Star Awards

7 oktober 2015

PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws

16 maart 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights

5 maart 2018

“Houten achtbaan Majaland Kownaty wordt kopie van Heidi The Ride”

27 februari 2018