20 jaar Ketnet gevierd met feest in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 03/12/2017 om 19:19

Ketnet bouwde dit weekend een feestje in Plopsaland De Panne ter ere van het 20-jarig bestaan van de zender. Acteurs uit oude en nieuwe Ketnet-programma’s kwamen meevieren!

Na de 20e verjaardag van Kabouter Plop die de afgelopen weken gevierd werd in Plopsaland De Panne, stond het park dit weekend in het teken van een andere jarige. Ook kinderzender Ketnet heeft reden tot feesten, want vrijdag was het exact 20 jaar geleden dat de zender voor het eerst te bekijken was.

Om die verjaardag te vieren, waren er deze week al twee van de vier geplande Throwback Thursday-concerten in het Sportpaleis. Daarna ging het feest verder in Plopsaland De Panne, waar je tijdens het 20 jaar Ketnet feestweekend acteurs uit verschillende Ketnet-programma’s van vroeger en nu kon ontmoeten.

Lees ook: 20 jaar Ketnet brengt oude en nieuwe gezichten naar Plopsaland

Sieg en Nico van Helden en Nico Sturm van Sturmtroopers, maar ook Femke, Os, Paula en Stef uit Galaxy Park kwamen langs en gingen met de Ketnetters op de foto. Daarnaast kon je ook goochelen samen met de acteurs van het nieuwe programma Trix. Voor het eerst kon ook Olly Wannabe ‘zijn’ fans ontmoeten. Het populaire Ketnet-aapje deed dat samen met de huidige generatie Ketnet-wrappers.

Wie dat wou, kon op de Schaatspiste – die dit jaar al extra vroeg opende – z’n schaatskunsten laten zien aan de Helden en Ketnet-wrappers. Ook zij trokken hun schaatsen aan om samen met de bezoekers enkele rondjes te maken op de piste.

Het feest werd afgesloten met een optreden van de KetnetBand, die voor de gelegenheid een aangepaste set nummers brachten. Zo passeerden nummers van Samson&Gert, maar bijvoorbeeld ook Vrije val van Spring.

Nieuw in het park

Kermisplein

Foto's en video

Gerelateerd nieuws

De Vleermuis heropend na technisch defect

17 mei 2017

Plopsa zit samen met centrum voor gelijkheid van kansen

27 april 2012

Werken op spoorlijn naar De Panne

19 september 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

20 jaar Ketnet brengt oude en nieuwe gezichten naar Plopsaland