20 jaar Studio 100: een unieke dag in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 21/08/2016 om 11:23

Gisteren was het eindelijk zover: het grote verjaardagsfeest voor het 20-jarig bestaan van Studio 100 in Plopsaland De Panne. Het werd een dag vol verrassingen waarop ook alle bekende figuren aanwezig waren.

Als er dit seizoen één dag is die je niet mocht missen, dan was het wel 20 augustus 2016. Studio 100, het moederbedrijf van Plopsa en het bedrijf achter onder andere Samson en Gert, Kabouter Plop, Bumba en Mega Mindy, vierde gisteren z’n 20ste verjaardag in Plopsaland De Panne.

Het werd een onvergetelijke dag waarop alle figuren en artiesten aanwezig waren. Zowel de ‘oude bekenden’ zoals Samson en Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat en Mega Mindy alsook Prinsessia, Ghost Rockers, Nachtwacht, ROX, Flin en Flo en Lolly Lolbroek waren erbij.

Om de bezoekers te verrassen, werden enkele figuren in de voormiddag, onaangekondigd, doorheen het park gereden in een mini-parade. Enkelen onder hen zoals Lolly Lolbroek, team ROX en Wickie de Viking gaven aansluitend ook een kort optreden op het Kasteelplein.

Hoogtepunt van de dag was de 20 jaar Studio 100 Show met optredens van de figuren. De show werd aan elkaar gepraat door Joyce en James, twee van de Studio 100 TV-gezichten. Op het einde van de show kwamen alle figuren samen op het podium en zongen het verjaardagslied voor 20 jaar Studio 100. De videoclip hiervan, die gisteren werd opgenomen in het Plopsa Theater, komt op 31 augustus online.

Voor wie maar niet genoeg kon krijgen, was er ’s avonds een extra lange parade waarin de figuren nog eens door het hele park reden. Om de feestelijke dag op een mooie manier af te ronden, werd de Kiosk op het Dorpsplein vrij gemaakt voor een DJ-set van 2Empress, die de dag afsloten met een knaller van formaat.

Foto's en video

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne is tweede beste familiepark van Europa

21 september 2016

Foto-update uit Plopsaland De Panne (22 juni 2014)

22 juni 2014

De geveltjes van het theater krijgen vorm!

6 maart 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020