21 nominaties voor Plopsa-parken bij Diamond ThemePark Awards

Gepubliceerd op 14/11/2018 om 17:43

De Plopsa-parken zijn opnieuw sterk vertegenwoordigd in de nominaties voor de Diamond ThemePark Awards. Met 21 nominaties voor onder andere Heidi The Ride en Holiday Indoor maakt Plopsa een grote kans op winst.

Naar jaarlijkse gewoonte staat er ook volgend jaar een editie van de Diamond ThemePark Awards gepland. Daarbij worden pret- en dierenparken beloond voor hun presentaties tijdens het afgelopen jaar. Sinds kort kan gestemd worden voor 24 categorieën, gaande van Beste Restaurant tot Beste Pretpark. De resultaten worden begin volgend jaar bekend gemaakt tijdens een speciaal evenement in de Efteling.

Plopsa kon 21 nominaties in de wacht slepen in 14 verschillende categorieën. Vier Plopsa-parken maken kans op de award voor Beste Pretpark: Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Coo. Plopsaland De Panne maakt daarnaast ook kans in de categorieën Meest Sensationele Park en Mooiste Park, net zoals Meest Kindvriendelijke Pretpark waar ook Plopsa Coo genomineerd is.


Holiday Indoor is kanshebber voor Beste Nieuwigheid van 2018

Ook de attracties in de Plopsa-parken maken kans op prijzen. Twee achtbanen uit Plopsaland De Panne staan op de shortlist voor Beste Achtbaan van België: lanceerachtbaan Anubis The Ride en houten achtbaan Heidi The Ride. Op Europees niveau maakt Expedition GeForce in Holiday Park dan weer kans op de prijs voor beste achtbaan. Mogelijk staat ook de Beste Waterattractie in een Plopsa-park: Dino Splash en SuperSplash. Het Bos van Plop (Plopsaland De Panne) en de Mega Mindy Flyer (Plopsa Coo) zijn dan weer genomineerd als Beste Attractie.

Andere Plopsa-nominaties zijn voor restaurant Mr. Spaghetti in Plopsaland De Panne, de Meli-Park Revival Weekends en het personeel van Plopsa Coo. Holiday Indoor maakt kans op de prijs voor Beste Nieuwigheid van 2018. Verder zijn er nominaties voor de e-Award en de Leukste Actie op Sociale Media.

Tijdens de vorige editie van de Diamond ThemePark Awards begin dit jaar, gingen de Plopsa-parken aan de haal met vijf prijzen. Toen werden onder meer Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt bekroond als meest kindvriendelijke parken.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Officieel: Holiday Indoor opent deuren vanaf dit weekend

20 juli 2018

Plopsa in Orlando, 1 jaar later: een stand van zaken

17 november 2017

Holiday Park presenteert nieuwe shows bij start pretparkseizoen

8 april 2018

Voormalige Plopsaland-achtbaan duikt op in Indonesië

21 november 2018

25.000 bezoekers voor Majaland Kownaty in enkele weken tijd

17 november 2018

Na bijna 30 jaar: Plopsaland De Panne neemt vandaag afscheid van Boomstammetjes

4 november 2018

UitgelichtEen gezellige winter bij Plopsa
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Magic

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne

Lichtfestival

Plopsaland De Panne