25.000 bezoekers voor Majaland Kownaty in enkele weken tijd

Gepubliceerd op 17/11/2018 om 13:44

De opening van het Poolse Plopsa-park Majaland Kownaty heeft z’n effect niet gemist. Dag op dag zeven weken later mocht het park vandaag de 25.000ste bezoeker verwelkomen.

Met de nodige feestelijkheden opende Plopsa op zaterdag 29 september 2018 officieel de deuren van Majaland Kownaty. Nu is er opnieuw reden tot feest, want in slechts zeven weken tijd bezochten al 25.000 mensen het nieuwste en enige themapark van Polen.

Het was de jonge Kacper die samen met zijn familie bij het binnenkomen in de bloemetjes gezet werd door Maya de Bij. Die overhandigde hen heel wat cadeaus, zoals een knuffel van de bij en vier jaarabonnementen voor Majaland. Daarmee krijgen ze het komende jaar onbeperkte toegang tot het Plopsa-park en kortingen bij verschillende andere pretparken.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
Het nieuwe park heeft zijn start niet gemist! De afgelopen weken hebben we al heel wat bezoekers mogen ontvangen, met zeer veel positieve reacties en tevreden gezichten.

In Majaland staan een 25-tal attracties voor jong en oud, waaronder een dierenmolen, achtbaan en een bloemenmolen. Binnenkort komt daar alvast één attractie bij: een houten achtbaan. Die wordt gebouwd door Great Coasters International, het Amerikaanse bedrijf dat ook Heidi The Ride in Plopsaland De Panne leverde. De bouw is onlangs van start gegaan.

Majaland Kownaty is het eerste Plopsa-pretpark op Poolse bodem. Voor de ontwikkeling werkte Plopsa samen met een Nederlandse investeerder en een Poolse bouwfirma. De bouw kostte zo’n 20 miljoen euro. De komende jaren moeten er nog meer gelijkaardige parken de deuren openen, onder meer in de Poolse hoofdstad Warschau.

Gerelateerd nieuws

Pools Plopsa-park Majaland Kownaty officieel geopend met groot feest

30 september 2018

Eerste steen Majaland Kownaty is een feit

23 oktober 2016

Majaland Kownaty opent al vroeger: fans welkom voor preview

13 september 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020