4 miljoenste bezoeker gevierd in Plopsa Indoor Hasselt

Gepubliceerd op 23/12/2019 om 18:51

Het indoorpretpark Plopsa Indoor Hasselt verwelkomde vandaag op feestelijke wijze haar 4 miljoenste bezoeker. Het gezin werd overstelpt met cadeaus, waaronder een Plopsa-jaarabonnement.

Vandaag was een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Plopsa Indoor Hasselt. Het allereerste overdekte themapretpark in België, geopend op 24 december 2005, bereikte vandaag de kaap van 4 miljoen bezoekers. De geluksvogel van de dag was Caitlyn Vergauwen uit St. Willebrord (Nederland), die samen met haar ouders en zusje Kayleigh het park kwam bezoeken toen ze nietsvermoedend verrast werden.

Ze kregen een uitgebreid cadeaupakket en elk een Plopsa-FunCard, die recht geeft op 1 jaar lang gratis toegang tot de verschillende Plopsa-parken en tal van andere leuke voordelen. “We hadden vandaag een bezoekje aan Plopsa Indoor Hasselt gepland voor de verjaardag van onze dochter Caitlyn. Dat uitgerekend zij de 4 miljoenste bezoeker is, maakt deze dag extra speciaal”, vertelde papa Dennie achteraf.

Het Nederlandse gezin werd opgewacht door Bumba en Maya de Bij

Plopsa Indoor Hasselt opende haar deuren op 24 december 2005 en is een echt unicum dankzij het op-en-top gethematiseerde decor en de bijzondere totaalbeleving voor kinderen tussen de twee en tien jaar oud. Het park werd bovendien al enkele malen tot ‘Beste Kinderpark van België én Nederland’ bekroond. De hele kerstvakantie staat de echte Kabouter Klus van televisie er nog op het podium met een liveshow en meet and greet.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Koninklijke sfeer in Plopsa Indoor Hasselt dankzij Prinsessia

25 mei 2015

Mama’s krijgen gratis Plopsa-tickets bij Dag Allemaal!

25 april 2014

972.188 paaseitjes geraapt in de Plopsa-parken

28 maart 2016

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020