500.000 paaseitjes te rapen in de Plopsa-parken

Gepubliceerd op 31/03/2015 om 15:00

Ook dit jaar zullen de paasklokken over de Plopsa-parken vliegen en hun paaseitjes er droppen. Tijdens het paasweekend zullen maar liefst 500.000 paaseitjes verstopt worden in de Belgische en Nederlandse Plopsa-parken.

Net zoals de voorbije jaren zullen de paasklokken ook een bezoekje brengen aan de Plopsa-parken en er hun eitjes achterlaten. Die paaseitjes kunnen door de kinderen opgeraapt worden op 4, 5 en 6 april. Kinderen kunnen dan gedurende de hele dag heerlijke paaseitjes rapen. In alle Plopsa-parken worden zones afgebakend zodat kinderen optimaal kunnen zoeken naar de paaseitjes. Bovendien is het de eerste keer dat er een paaseierenraap wordt georganiseerd in het Nederlandse indoorpretpark Plopsa Indoor Coevorden!

Behalve het rapen van de paaseieren valt er nog van alles te beleven in de Plopsa-parken. In Plopsaland De Panne, dat uitverkocht is op zaterdag 4 april, worden op zondag 5 en maandag 6 april alle kinderen getrakteerd op een optreden van de echte Kabouter Plop. In Plopsa Indoor Hasselt brengt Kabouter Klus op 4, 5 en 6 april een vrolijke paasshow.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa:
In samenwerking met het Belgische chocolademerk Jacques willen wij van Pasen een onvergetelijk kinderfeest maken: een combinatie van vele topattracties, de zoektocht naar heerlijke chocolade eitjes en als afsluiter een liveshow van een Studio 100-artiest. Mooier kunnen we de paasvakantie alvast niet inzetten.

De Plopsa-parken zijn overigens iedere dag in de paasvakantie geopend, uitgezonderd Plopsaland De Panne dat pas op zondag 5 april de deuren opent voor het grote publiek. Tijdens de paasvakantie staan diverse optredens gepland. In Plopsaland De Panne treedt Kabouter Plop elke weekdag op. Op 11, 12, 18, 19, 25 en 26 april zingen Karen, Kristel en Josje er op los tijdens de K3 Weekends. Plopsa Indoor Hasselt krijgt dagelijks Kabouter Klus over de vloer. Hij geeft er het beste van zichzelf tijdens een vrolijke paasshow!

bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Foto-update uit Plopsa Coo (30 juli 2014)

31 juli 2014

Derde beste paasvakantie ooit voor Belgische Plopsa-parken

10 april 2016

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020