62.000 bezoekers voor Plopsa-parken tijdens Hemelvaartweekend

Gepubliceerd op 18/05/2015 om 16:16

Afgelopen weekend vonden maar liefst 49% meer bezoekers hun weg naar één van de Belgische Plopsa-parken ten opzichte van het Hemelvaartweekend vorig jaar.

Dit weekend genoten meer dan 62.000 bezoekers van een dagje plezier in één van de Belgische Plopsa-parken. Plopsa Indoor Hasselt deed het uitermate goed met een stijging van 52,5% in vergelijking met vorig jaar.

Carmine Frisenda, Operations Coördinator Plopsa Indoor Hasselt:
Tijdens een verlengd weekend maken mensen sneller de tijd vrij voor een leuk dagje uit. Daarnaast hebben we dit mooie percentage mede te danken aan de slechte weersvoorspellingen.


de acteurs gingen samen met bezoekers op de attracties (foto: Plopsa)

Desondanks kon eveneens Plopsaland De Panne een stijgend bezoekerspercentage van 25% noteren. Het park kreeg tijdens het verlengde weekend bezoek van Prinsessia, Ghost Rockers en het ROX-team. Tijdens de Ketnet Fandagen was er als afsluiter een optreden van de KetnetBand.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa:
Ook bij slechter weer vindt men de weg naar onze parken. Plopsaland De Panne evolueert steeds meer naar een all-weather bestemming. Zo kunnen onze bezoekers steeds terecht in de indoorzone Mayaland. Daarnaast is er ook nog het overdekte Plopsa Theater waar men meermaals per dag kan genieten van een spectaculaire liveshow.

Ook de andere Plopsa-parken scoorden uitermate goed tijdens het Hemelvaartweekend: 8.500 mensen namen een duik in het gethematiseerde waterpark Plopsaqua De Panne en in Plopsa Coo ontving men 28% meer bezoekers in vergelijking met vorig jaar.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Wanneer zijn de Plopsa-parken open in 2013?

29 november 2012

Plopsaland De Panne en Plopsa Coo uitverkocht op 14 september 2014

7 september 2014

Mogelijkheid tot uitbreiding van Plopsa Coo

11 januari 2014

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020