62.000 bezoekers voor Plopsa-parken tijdens Hemelvaartweekend

— Gepubliceerd op 18/05/2015 om 16:16 —

Afgelopen weekend vonden maar liefst 49% meer bezoekers hun weg naar één van de Belgische Plopsa-parken ten opzichte van het Hemelvaartweekend vorig jaar.

Dit weekend genoten meer dan 62.000 bezoekers van een dagje plezier in één van de Belgische Plopsa-parken. Plopsa Indoor Hasselt deed het uitermate goed met een stijging van 52,5% in vergelijking met vorig jaar.

Carmine Frisenda, Operations Coördinator Plopsa Indoor Hasselt:
Tijdens een verlengd weekend maken mensen sneller de tijd vrij voor een leuk dagje uit. Daarnaast hebben we dit mooie percentage mede te danken aan de slechte weersvoorspellingen.


de acteurs gingen samen met bezoekers op de attracties (foto: Plopsa)

Desondanks kon eveneens Plopsaland De Panne een stijgend bezoekerspercentage van 25% noteren. Het park kreeg tijdens het verlengde weekend bezoek van Prinsessia, Ghost Rockers en het ROX-team. Tijdens de Ketnet Fandagen was er als afsluiter een optreden van de KetnetBand.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa:
Ook bij slechter weer vindt men de weg naar onze parken. Plopsaland De Panne evolueert steeds meer naar een all-weather bestemming. Zo kunnen onze bezoekers steeds terecht in de indoorzone Mayaland. Daarnaast is er ook nog het overdekte Plopsa Theater waar men meermaals per dag kan genieten van een spectaculaire liveshow.

Ook de andere Plopsa-parken scoorden uitermate goed tijdens het Hemelvaartweekend: 8.500 mensen namen een duik in het gethematiseerde waterpark Plopsaqua De Panne en in Plopsa Coo ontving men 28% meer bezoekers in vergelijking met vorig jaar.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsa staat voor grootste investering ooit in Plopsa Coo

19 januari 2011

Plopsa organiseert ludieke actie rond verkiezingen

20 mei 2014

Heel wat nieuwtjes onthuld op PlopsaFanday

29 november 2014

PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws

16 maart 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights

5 maart 2018

“Houten achtbaan Majaland Kownaty wordt kopie van Heidi The Ride”

27 februari 2018