62.000 bezoekers voor Plopsa-parken tijdens Hemelvaartweekend

Gepubliceerd op 18/05/2015 om 16:16

Afgelopen weekend vonden maar liefst 49% meer bezoekers hun weg naar één van de Belgische Plopsa-parken ten opzichte van het Hemelvaartweekend vorig jaar.

Dit weekend genoten meer dan 62.000 bezoekers van een dagje plezier in één van de Belgische Plopsa-parken. Plopsa Indoor Hasselt deed het uitermate goed met een stijging van 52,5% in vergelijking met vorig jaar.

Carmine Frisenda, Operations Coördinator Plopsa Indoor Hasselt:
Tijdens een verlengd weekend maken mensen sneller de tijd vrij voor een leuk dagje uit. Daarnaast hebben we dit mooie percentage mede te danken aan de slechte weersvoorspellingen.


de acteurs gingen samen met bezoekers op de attracties (foto: Plopsa)

Desondanks kon eveneens Plopsaland De Panne een stijgend bezoekerspercentage van 25% noteren. Het park kreeg tijdens het verlengde weekend bezoek van Prinsessia, Ghost Rockers en het ROX-team. Tijdens de Ketnet Fandagen was er als afsluiter een optreden van de KetnetBand.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa:
Ook bij slechter weer vindt men de weg naar onze parken. Plopsaland De Panne evolueert steeds meer naar een all-weather bestemming. Zo kunnen onze bezoekers steeds terecht in de indoorzone Mayaland. Daarnaast is er ook nog het overdekte Plopsa Theater waar men meermaals per dag kan genieten van een spectaculaire liveshow.

Ook de andere Plopsa-parken scoorden uitermate goed tijdens het Hemelvaartweekend: 8.500 mensen namen een duik in het gethematiseerde waterpark Plopsaqua De Panne en in Plopsa Coo ontving men 28% meer bezoekers in vergelijking met vorig jaar.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsa Coo opent volgend jaar nieuwe attractie!

1 augustus 2014

Plopsa-parken presenteren nieuwe folders voor 2019

18 maart 2019

Plopsa doet gooi naar verbreking wereldrecord paaseierenrapen

24 maart 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020