Abonnementen tijdelijk te koop in geschenkverpakking

Gepubliceerd op 09/12/2015 om 16:30

Het eindejaar komt er aan en speciaal daarvoor zijn de Plopsa FunCard en Holiday Park Jaarkaart tijdelijk te koop in een geschenkverpakking. Het abonnement zit in een mooi doosje, waardoor het ideaal is als kerstcadeau.

Het jaar loopt bijna ten einde, Sinterklaas is net terug naar Spanje vertrokken, tijd dus om al eens te denken aan kerst- en nieuwjaarscadeautjes. Voor het eerst verkoopt Plopsa dit jaar abonnementen in een speciale geschenkverpakking, ideaal dus om aan iemand cadeau te geven!

De Plopsa FunCard, het abonnement waarmee je een heel jaar lang toegang hebt tot Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Coo en Holiday Park en daarnaast nog tal van voordelen heeft, kost 68,99 euro, maar liefst 11 euro minder dan normaal én in een mooi geschenkdoosje. Je kan de geschenkdoosjes van de FunCard online bestellen, dan worden ze aan huis geleverd of kopen bij DreamLand.

Ook het abonnement voor Holiday Park is verkrijgbaar als cadeau. De Holiday Park Jaarkaart heb je al als geschenk voor 57,99 euro in plaats van 63,99 euro. Deze zijn enkel te koop via de webshop van het park. Er loopt momenteel ook een speciale kortingsactie voor Holiday Park-tickets voor komend seizoen: 20 euro in plaats van 29,95 euro.

Gerelateerd nieuws

‘Expedition GeForce’ krijgt eigen mobiele applicatie

2 april 2013

Heidi The Ride haalt eerste internationale award binnen

27 september 2017

Plannen voor zwembad bij Holiday Park voorgesteld

24 februari 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020