Bandits en Niels Destadsbader veroveren Plopsa-theater

Gepubliceerd op 15/09/2014 om 15:12

Naast talloze meisjesharten, veroveren de jongens van Bandits en Niels Destadsbader nu ook het Plopsa-theater. Samen met Laura Tesoro, Laura Omloop en Sisters Only treden de populaire artiesten op 11 november 2014 op in de mooiste theaterzaal van de kust.

Na enkele heel succesvolle jaren werd Bandits begin dit jaar geselecteerd voor de Belgische voorrondes van het Eurovisiesongfestival. De populaire tieners schopten het tot in de finale en werden uiteindelijk tweede met hun hit One. Hierdoor bereikte hun populariteit een hoogtepunt. In dezelfde periode was Laura Tesoro de publiekslieveling in de recentste editie van The Voice van Vlaanderen. Onlangs bracht ze haar eerste single Outta here uit waarmee ze razendsnel de hitparades veroverde. Laura staat als special guest samen met Bandits op het podium.

Niels Destadsbader hoeven we niet meer voor te stellen. Deze creatieve duizendpoot speelde mee in populaire reeksen als F.C. De Kampioenen, Amika en De Elfenheuvel, speelde de beste hits als MNM-DJ en was jarenlang één van de vaste wrappers op Ketnet. De voorbije maanden tourde hij langs verschillende podia waar hij onder andere zijn nieuwe single Groen voorstelde. Binnenkort presenteert Niels zijn eerste eigen programma op VTM: Dansdate.

Laura Omloop en Sisters Only, beiden vooral bekend van hun deelnames aan Junior Eurosong op Ketnet, maken de affiche compleet. Deze coole girls zijn al lang niet meer de kindersterretjes van toen, maar zijn uitgegroeid tot echte pop-artiesten met een grote achterban.

Tickets en info

Wie van deze eerste festivalervaring wil proeven is welkom op zaterdag 11 november 2014 in het Plopsa-theater in De Panne. De deuren van het theater gaan open om 13u en het eerste liveoptreden start om 14u. Tickets aan 20 euro zijn verkrijgbaar via plopsatheater.be, 070 345 999 en aan het onthaal van Plopsaland De Panne en Toerisme De Panne. Plopsa-abonnees en inwoners van Veurne of De Panne betalen slechts 15 euro.

Opgelet: Plopsaland De Panne is deze dag niet open. Dit event gaat enkel door in het Plopsa-theater.

Gerelateerd nieuws

Nachtwacht komt naar Plopsa Theater met eerste theatershow

27 februari 2019

Ketnet Musical in première gegaan in Plopsa Theater

6 februari 2016

Samson & Gert gaan naar Hollywood in nieuwe Kerstshow!

26 december 2016

Gert Verhulst gevierd tijdens laatste Samson & Gert Zomershow

24 augustus 2019

Holiday Park kondigt nieuwe maze aan voor Halloween Fright Nights

19 augustus 2019

Plopsaland De Panne wil extreme nieuwe achtbaan openen

12 augustus 2019