Beleef een schitterende kerst bij Plopsa!

Gepubliceerd op 12/12/2014 om 11:41

De Plopsa-parken maken zich klaar voor de gezelligste kerstvakantie ooit. De kerstvakantie wordt met veel kerstbomen en extra’s een zeer gezellige periode in de parken.

Van 13 december 2014 tot 4 januari 2015 wordt Plopsaland De Panne opnieuw omgetoverd tot Winter Plopsaland. Met duizenden twinkelende lichtjes, honderden kerstbomen, feeërieke muziek en extra animatie, schittert het themapretpark meer dan ooit tevoren. Maar ook in Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden vindt er een heus kerstfeest plaats.

Plopsa Indoor Hasselt

Ook Plopsa Indoor Hasselt baadt in een fantastische kerstsfeer met een heel speciale gast: Kabouter Klus! Van 20 december 2014 tot 4 januari 2015 viert Klus een groots kerstfeest tijdens een knotsgekke show. Daarnaast genieten Plopsa-fans dagelijks van de gloednieuwe Bumba Magico Show en kan men dagelijks spelen tussen dwarrelende sneeuwvlokjes. Tenslotte maakt de Kerstman tot en met 31 december elke dag zijn opwachting in het indoorpretpark.

Plopsa Indoor Coevorden

In Plopsa Indoor Coevorden is het altijd mooi weer. Ontvlucht de koude en ga naar het mooiste indoorpretpark van Nederland om er magische kerstkriebels te beleven! De attracties worden in een winters kleedje gestoken en bezoekers genieten van 20 december 2014 tot 4 januari 2015 van een spetterende kerstshow met Bobo! Daarnaast is er dagelijks een Bumba Show met Bumba en Bumbalu.

Bovendien trakteert het indoorpretpark zijn bezoekers de hele kerstvakantie op een portie verse sneeuw. Elke dag dwarrelen duizenden sneeuwvlokjes uit het plafond naar beneden. Naast sneeuw, mag ook de Kerstman niet ontbreken op een onvergetelijk Kerstfeest. Tot en met 31 december brengt hij elke dag een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden. 

Opgelet: de Plopsa-parken zijn gesloten op 25 december 2014 en 1 januari 2015. Plopsa Indoor Hasselt ook gesloten op 3 januari 2015 (enkel geopend voor mensen die die dag naar de Samson en Gert Kerstshow in het Ethias Theater gaan). Voor meer informatie omtrent openingsuren, voordelige tickets of de showkalender, kijk op plopsa.be.

foto’s: Plopsa

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Coevorden viert carnaval met Bobo tijdens de voorjaarsvakantie

17 januari 2014

Sinterklaas en winter in de Plopsa-parken

4 november 2012

Plopsa-parken staan voor najaar boordevol evenementen

28 september 2015

Plopsaland De Panne waarschuwt voor frauduleuze e-mails

21 juni 2018

Nieuwigheden vlak voor de zomer in Plopsaland De Panne

14 juni 2018

Gers Pardoel komt opnieuw naar Plopsa Theater

12 juni 2018