Belle Perez en 2Empress op Nacht van de Abonnees

Gepubliceerd op 10/06/2017 om 18:46

Plopsaland De Panne zal ook dit jaar weer grote namen ontvangen tijdens De Nacht van de Abonnees. Het exclusieve abonnee-event krijgt bezoek van Belle Perez en 2Empress.

Nadat abonnementhouders vorig jaar getrakteerd werden op een DJ-set van Sven Ornelis en een rockshow met Samson en Gert, krijgen ze ook dit jaar weer een goedgevuld (muzikaal) programma voorgeschoteld. Op zaterdagavond 8 juli staan er optredens van Belle Perez en 2Empress gepland.

Voor het DJ-duo 2Empress is Plopsaland De Panne geen onbekend terrein meer. Vorige zomer mochten zij het grote verjaardagsfeest voor 20 jaar Studio 100 afsluiten met hun beats. In juli en augustus zullen ze vaker in het park te vinden zijn voor de Plopsa Festival Summernights.

Verder bestaat het – mogelijk nog onvolledige – programma uit een avondlijke Plopsa Parade om 22u en een vuurwerkshow om 23u. De hele avond lang genieten aanwezigen van 25% korting in de winkels, restaurants en aan de fotostand aan de ingang.

Plopsaland De Panne is op 8 juli voor alle bezoekers geopend van 10u tot 18u en heropent om 19u30 opnieuw voor abonnees. De Nacht van de Abonnees duurt tot 23u. Gratis tickets voor het evenement zijn verkrijgbaar via de Plopsa-website.

Met je Plopsa Gold-, Fun- of BumbaCard ben je ook welkom op de Nacht der Jahreskarten op zaterdag 1 juli in Holiday Park! De abonnee-avond vindt ook daar plaats van 19u30 tot 23u. Daartussen zijn er verschillende DJ-sets, een speciale parade en een extra waterskishow. Het volledige programma vind je hier, gratis tickets kan je bestellen op holidaypark.de.

Gerelateerd nieuws

Plopsa presenteert een zomer vol shows en events

14 juli 2017

Plopsa-parken presenteren tal van nieuwigheden deze zomer

20 juni 2019

Plopsaland op zoek naar personeel voor camping

12 januari 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020